Wcre kimenni, miközben aznap jön a futár...?
Ez a topik a futár vs. wc-n eltöltött időszakról szól.
Ha téged a boltba menés/belváros témaköre érdekel, akkor nyiss arról külön topikot, fiacskám, de ne ide írj feszültséggel, frusztrációval teli hozzászólásokat, mert úgy kipenderítelek, hogy a lábad nem éri a földet, és aztán mehetsz apukádhoz sírni, és ha együtt jöttök vissza, apukádnak is lekeverek egy nevelő célzatú pofont.
A kutyafáját.
Én értem a kérdésed, mélységét, mert én olyan szociális fóbiával élek, ami a vizelésre és székelésre kiterjed.
Én sem tudok időre vagy ha várnak rám, vagy zavar mások mászkálása.
Nálam ilyenkor egy blokk alakul ki, ha tudom, hogy várok valakit, a kaki inger meg sem indul, akkor sem, ha tele vagyok.
A pisi az ilyenkor annyira nem vészes, mert hamarabb megvan.
De én is figyelek erre, mondjuk ha pizzát rendelek, utána pisilek egyet, mert onnantól minimum fél óra mire kihozzák, max 1 óra.
Kérdező #11-es kommentje:
"Mi a különbség aközött, hogy azért maradsz-e le a futárról, mert éppen boltban vagy, vagy azért, mert a klotyón?"
Kérdező #21-es kommentje:
"Ez a topik a futár vs. wc-n eltöltött időszakról szól.
Ha téged a boltba menés/belváros témaköre érdekel, akkor nyiss arról külön topikot..."
Magaddal vagy ellentmondásban, és ezen sértődtél meg. Frusztrációja meg annak van, de nem is kevés, akinek a nyitóban feltett kérdés valóban probléma. És az nem én vagyok.
Uram! Türtőztesse magát!
Pontosan. Ráadásul sok olyan cég is van, akik még arra sem hajlandóak, hogy megadják a futár számát, gyakorlatilag képtelenség akár megtippelni is, hogy mikor hozzák a csomagot.
Mindenesetre örvendetes tény, hogy az ide büfögő emberek többségének az sem okoz gondot, ha segglyukból kandikáló kakival csoszognak a kaputelefonig, mert ők ilyesmiből nem gyártanak problémát. Aztán még megkérdezik a futártól, miközben aláírják a papírt, hogy "fú, te fingtál?", és röhögve visszatotyognak a budira.
#27: ez csak vihar a bili mellett. A kérdező nem mer ráülni, mert mi van ha közben jön új válasz.
Ezek szerint még senki nem mert rácsörögni a futárra, hogy "bocs, itthon vagyok de nem értem ki, fordulj már vissza kérlek". Az útvonaluk amúgy sem véletlenszerű, hanem a címek egymáshoz közel vannak. Nekik sem annyira megerőltető 2 utcányit visszajönni.
Kérdező, nekem tetszik a kérdésed, én is ilyeneken szoktam rágódni. Általában GLS-től jön cucc, és megpróbálok a 3 órás ablak előtt produkálni valamit.
De ez amúgy ilyen Murphy törvénye is, hogy ha azt akarod, jöjjön a futár, ülj be kakilni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!