Ha viszek ki a GLS futár fiúnak süteményt,amit én csináltam,nem fogja félreérteni, vagy azt gondolni,hogy akarok tőle valamit?
Figyelt kérdés
2024. jún. 13. 12:30
1/34 anonim válasza:
Nem egyformák az emberek. Van, aki félre fogja érteni, mások nem. A te konkrét esetedre itt nem lehet választ adni.
2/34 anonim válasza:
Miért akarnál neki alapból sütit adni?
3/34 A kérdező kommentje:
Mert,ha nem vagyunk itthon, akkor soha nem vitt még vissza kifizetett csomagot,hanem bejön az udvarba,és lerakja a két ajtó közé. Ezért gondoltam,ezzel kicsit honorálnám a szívességét.
2024. jún. 13. 12:45
5/34 anonim válasza:
Jatt + köszönöm, hogy...
Ez lenne a nyerő. Nem tudhatod, hogy a kedvességeddel mit váltasz ki belőle/bárkiből.
6/34 anonim válasza:
Túl könnyen mellé lehet lőni étel ajándékkal. Nem szereti; nem eheti; allergiás valamire belőle; odafigyel a munka közbeni étkezésre mert nincs annál rosszabb futárként, ha budira kell menned, stb.
7/34 anonim válasza:
Akkor adj neki egy ezres borravalót legközelebb. Tuti jobban örülne neki.
Elég fura lenne ez a köszönetből sütögetés, nem is szokás már manapság falun se.
Lehet nem is sütis/pont olyat sütsz amit utál/allergiás valamire. Na meg nem mindenkinek van gusztusa random vadidegenek főztjét enni.
8/34 anonim válasza:
Kérdező, a futárok majd délután válaszolnak a kérdésedre, ők most még dolgoznak ;)
9/34 A kérdező kommentje:
Most ment el,és azt mondta,hogy cuki vagyok. Rendkívül örült neki.
2024. jún. 13. 12:59
10/34 anonim válasza:
Adj neki 10 db tojást, vagy 1 db tyúkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!