Ha viszek ki a GLS futár fiúnak süteményt,amit én csináltam,nem fogja félreérteni, vagy azt gondolni,hogy akarok tőle valamit?
Dolgoztam futárként, van étel-intoleranciám, ha kínáltak, mindig megkérdeztem, hogy amit nem ehetek, van-e benne, meg az édességeket eleve nem szeretem, így a süteményt mindig visszautasítottam, de maga a gesztus jól esett. Nem gondoltam soha többet bele. Mondjuk nem vagyok férfi.
Én meleg napokon szoktam megkérdezni a futárt, hogy elfogad-e egy hűtött üdítőt, vagy alkoholmentes sört, szokott lenni otthon, mert szeretem. Ha épp sütök, akkor megkérdezem, kér-e. Sosem gondolt bele senki semmi többet szerintem, vagy elfogadta és örült neki, vagy megköszönte, de nem.
Viszont, ha valakinek, aki szolgáltatást nyújt, meg akarok köszönni valamit, legyen az a körmösöm, a futár, a postás, a pultos, bárki, akkor jattot hagyok, vagy adok. Egyértelmű jelzése annak, hogy elégedett voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!