Wcre kimenni, miközben aznap jön a futár...?
Figyelt kérdés
Kinek, milyen trükkje van arra, hogy elintézze a dolgát, ha tudja, hogy aznap jön a futár? Mert tapasztalataim szerint jobb, ha az ember halált megvető bátorsággal elintézi gyorsan, ha úgy érzi, hogy kell, mintha várna-várna-várna, és ahogy telik az idő, csak egyre kényelmetlenebbül érezné magát, mert reggel 9kor nagyobb eséllyel "nem jön még a futár", mint délután háromkor.szept. 30. 12:01
1/39 anonim válasza:
Nem tudom, de többek között az ilyenek miatt se rendelek házhoz semmit. :D
2/39 anonim válasza:
Hát de a futár általában fel hív előtte 5-10 perccel, hogy érkezik.
3/39 anonim válasza:
Miért, mennyi ideig szoktál lenni a wc-n?
4/39 anonim válasza:
Bármit ugyanúgy csinálok, akár jön a futár, akár nem, úgyis telefonálni szokott.
6/39 A kérdező kommentje:
Nem több, mint kettő percig.
Viszont nem hiányzik, hogy pont akkor sípoljon a kaputelefon, amikor éppen felvenni sem tudom.
A kérdés pedig nyilván azokra a helyzetekre értendő, amikor valami szar futárcég küld valamit, és nincs se gps, se órás intervallum, se telefonszáma a futárnak, mert közlik, hogy "este hatig".
szept. 30. 12:27
7/39 anonim válasza:
Jézusom, te ilyenekből problémát csinálsz?
Soha, eszembe nem jutna ezen gondolkodni.
Egyébként én se szeretek házhoz rendelni, de inkább amiatt, mert akkor pl. boltba, postára, ügyet intézni nem tudok elmenni.
8/39 anonim válasza:
Atyám ekkora problémát... Felallok a budirol és nyitom az ajtót.. Lol...
9/39 anonim válasza:
Végzem a teendőimet mindenféle "trükk" és stresszelés nélkül. Annyi, hogy ilyenkor a lakáson belül is közelemben tartom egész nap a telefont (mert amúgy van, hogy ott felejtem reggel a hálóban és egész nap rá se nézek.)
10/39 anonim válasza:
Anyám. Inkább este visszanézek ide, hátha normális kérdések lesznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!