Honnan tudhatom hogy csúnya vagyok?
Figyelt kérdés
Szemembe senki nem mondja, felnőtteknél ez ritka. Mégis miből lehet ezt tudni? Csak fejre/arcra gondolok.
33/F
szept. 29. 21:29
11/21 anonim válasza:
#9-es vagyok: nem, főleg ha forgalmas helyen intézel ügyet. Ha nagy városba megyek ügyet intézni, eőfordul hogy mogorvák, kisvárosban már elég ritkán (kivéve ha előtte jól felidegesítette valaki)
12/21 A kérdező kommentje:
Képet egyelőre nem küldök. Férfiak válaszolnak úgyis, vagy lelkesítő, anyáskodó nők.
Az érdekelne elsősorban, hogy van e valami jel vagy jelek? Mások viselkedésében, főleg nőkében, ha ronda vagyok
szept. 29. 22:23
13/21 anonim válasza:
Ne ide küldd. Majd vmikor máskor küldd be.
Szerintem nincs olyan jel, ami kimondottan azt jelentené, hogy csúnya vagy. Sok olyan van, ami azt jelenti, hogy nem bírnak téged, nem tekintenek potenciális partnernek, viszont annak többféle oka lehet, nemcsak a külső.
14/21 anonim válasza:
Privátban is küldhetsz képet. Részleteiben kielemzem az arcod, arckifejezésed és őszinte leszek.
15/21 anonim válasza:
Azért azt csak látod magadon, hogy mennyire vagy esztétikus, nem? Azért ezt nem nehéz belátni.
18/21 A kérdező kommentje:
#17 Magamat megszoktam, átlagosnak látom de ez egy dolog
nov. 2. 15:22
19/21 anonim válasza:
Hát én már láttam sok ápolt nöt, aki együtt él egy alkesz, büdös udvariatlan, ápolatlan, buta férfival. De még soha nem láttam ápolt férfit, aki együtt él egy alkesz, büdös, udvariatlan, ápolatlan, buta növel.
20/21 anonim válasza:
Nem találsz még olyan nőt sem, aki legalább bottal megpiszkálna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!