Bárki meg tudja tanulni a Java programozást? Hogyan?
En pl nem
Mert nem érdekel es k**vára semmi kedvem hozzá
"Mert nem érdekel es k**vára semmi kedvem hozzá"
Ez csak azt jelenti, hogy nem érdekel, és nincs kedved hozzá. Ha érdekelne, és lenne kedved hozzá, akkor meg tudnád tanulni.
Attól, hogy megtanulsz egy programozási nyelvet, még nem fogsz vele állást találni.
Egy szakirányú diploma az alap, a diploma nélkülieket élből kiszórják. Aztán maga a programozási nyelv mellé kell egy rakat domain ismeret is.
Egyálalán érdekel? Mert ha nem akkor nagyon fogsz vele szenvedi
En csak szar villanyszerelo tanfolyamra jelentkeztem, de otthagytam, csak nyűg volt nekem, annyira nem erdekelt
15, most próbálom kideríteni, érdekel-e. Szerinted az ingyenes yt-anyagok erre alkalmasak?
14, ja, értem, akkor így nem érdekes, semmilyen diplomám nincs. Köszi, hogy felvilágosítottál.
"Köszi, hogy felvilágosítottál."
Az IT mostanában nagyon pang. Megszűntek olyan "programozóiskolák", mint a Greenfox és a Codebery, mert nem volt igény az általuk képzett emberekre.
Java-ban eleve főleg seniorokat keresnek. Nézegettél állásajánlatokat? Menj fel a nofluffsjobs-ra, és írd be, hogy Java vagy Java developer. Nem nagyon fogsz találni junior-t, olyat fogsz találni, hogy medior, senior meg lead.
Ha már ilyesmit szeretnél tanulni, szerintem jobban jársz NodeJS+React/Vue+valamilyen DB(+ORM) kombóval, ott még van talán esélyük a nem diplomás pályakezdőknek.
De azért egy programtervező informatikus szakot elvégezhetnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!