Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Bárki meg tudja tanulni a...

Bárki meg tudja tanulni a Java programozást? Hogyan?

Figyelt kérdés
szept. 26. 18:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
71%

En pl nem

Mert nem érdekel es k**vára semmi kedvem hozzá

szept. 27. 07:31
 12/25 anonim ***** válasza:
0%

"Mert nem érdekel es k**vára semmi kedvem hozzá"

Ez csak azt jelenti, hogy nem érdekel, és nincs kedved hozzá. Ha érdekelne, és lenne kedved hozzá, akkor meg tudnád tanulni.

szept. 27. 07:52
 13/25 A kérdező kommentje:
Most nem kellek senkinek a munkaerőpiacon, csak takarítónak akarnak fölvenni. Kipróbálnám, hogy valóban meg lehet-e ezt tanulni és akkor sikeresebb lennék-e. Már a B oldalon vagyok, és nő.
szept. 27. 08:06
 14/25 anonim ***** válasza:
70%

Attól, hogy megtanulsz egy programozási nyelvet, még nem fogsz vele állást találni.

Egy szakirányú diploma az alap, a diploma nélkülieket élből kiszórják. Aztán maga a programozási nyelv mellé kell egy rakat domain ismeret is.

szept. 27. 08:49
 15/25 anonim ***** válasza:
55%

Egyálalán érdekel? Mert ha nem akkor nagyon fogsz vele szenvedi

En csak szar villanyszerelo tanfolyamra jelentkeztem, de otthagytam, csak nyűg volt nekem, annyira nem erdekelt

szept. 27. 10:45
 16/25 A kérdező kommentje:

15, most próbálom kideríteni, érdekel-e. Szerinted az ingyenes yt-anyagok erre alkalmasak?

14, ja, értem, akkor így nem érdekes, semmilyen diplomám nincs. Köszi, hogy felvilágosítottál.

szept. 27. 12:29
 17/25 A kérdező kommentje:
14, csak azért gondoltam, hogy fogok, mert egy ismerősömmel pont ez történt. Persze lehet, hogy nem igaz, meg a sztori minden részletét se ismerem. Meg lehet, hogy tízezren megpróbálkoznak vele, és ő az egyetlen, akinek állása is lett az elsajátított tudásból. Nem tudom.
szept. 27. 12:31
 18/25 anonim ***** válasza:
77%

"Köszi, hogy felvilágosítottál."

Az IT mostanában nagyon pang. Megszűntek olyan "programozóiskolák", mint a Greenfox és a Codebery, mert nem volt igény az általuk képzett emberekre.

Java-ban eleve főleg seniorokat keresnek. Nézegettél állásajánlatokat? Menj fel a nofluffsjobs-ra, és írd be, hogy Java vagy Java developer. Nem nagyon fogsz találni junior-t, olyat fogsz találni, hogy medior, senior meg lead.

Ha már ilyesmit szeretnél tanulni, szerintem jobban jársz NodeJS+React/Vue+valamilyen DB(+ORM) kombóval, ott még van talán esélyük a nem diplomás pályakezdőknek.

De azért egy programtervező informatikus szakot elvégezhetnél.

szept. 27. 12:55
 19/25 A kérdező kommentje:
Nem pályakezdő vagyok. Info szektorban az lennék, de életpályában szenior már.
szept. 27. 13:35
 20/25 anonim ***** válasza:
77%
De a programozásba pályakezdo leszel
szept. 27. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!