JAVA fejlesztő vagy Full stack developer szakmát lenne jobb elkezdeni tanulni?
???
Java (backend) fejlesztő vagyok, de nem vagyok full stack dev.
"neked mennyi idő volt elsajátítani a backend fejlesztést? Milyen szinten vagy a szakmában?"
Mit értesz elsajátítás alatt? Elmentem egyetemre, majd felvettek először gyakornoknak, majd teljes állásba.
Medior.
Irreleváns, láthatóan ő külön kezeli és még ha rosszul használ egy fogalmat a válaszoddal nem került előrébb.
Legrosszabb esetben is megmondod neki, hogy miért hasnzálta hibásan, majd válaszolsz a kérdésére.
"Ha mondjuk a 0-ról kezdem a tanulásukat, és mást nem akarok hozzá tanulni, önmagában melyikkel boldogulok jobban a munkaerőpiacon?"
És ezt mégis hogy fogod kivitelezni? Leülsz megnézel csak Java tutorialvideókat audidakta módon és még véletlenül sem nézel bele az adatbázisok világába, nem használsz verziókövető rendszert stb... mert az már nem Java programozás?
Ilyen felfogással te sehogy nem fogsz boldogulni a munkaerőpiacon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!