Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Bárki meg tudja tanulni a...

Bárki meg tudja tanulni a Java programozást? Hogyan?

Figyelt kérdés
szept. 26. 18:17
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
74%

minden szellemileg egészséges ember meg tudná tanulni.

Leül és addig gyakorolja és foglalkozik vele, míg meg nem tanulja.

szept. 26. 18:22
 2/25 A kérdező kommentje:
Hát akkor, mint mindent. Mindenki meg tudna tanulni akár hat nyelvet is C1, C2 szinten is akár. Vannak könyvek, netes hozzáférések, segédletek. Ideje is van mindenkinek, ha nem sok, akkor kevesebb. Le kell ülni és addig tanulod, amíg kész nem vagy. Mégse tanul meg az ember általában hat nyelvet még A2 szinten se.
szept. 26. 18:28
 3/25 Noren1989 ***** válasza:
80%
Àltalàban gondolkodni sem tanulnak meg, ahogy az időmenedzsmentet sem.
szept. 26. 18:34
 4/25 anonim ***** válasza:
74%
Meg lehet tanulni persze, szeretni sem árt, ha nem akarsz kiégni benne. Itt inkább az érdeklődés iránta, ami a döntő hosszútávon.
szept. 26. 18:46
 5/25 anonim ***** válasza:
64%

Rossz profil...

Egyébként igen, meg lehet tanulni, sőt elárulom, a Java programozás könnyebb (és érdekesebb), mint a 9. osztályos matek.

Én világ életben 2-es/3-as voltam matekból, most meg tudok programozni C-ben, Java-ban, PHP-ben, Javascriptben, és egy kicsit Go-ban. De ha megkérdeznéd, hogy mondjam el az abszolútérték függvény helyi minimumát vagy maximumát, csak néznék, mint tehén az új kapura.

szept. 26. 19:15
 6/25 anonim ***** válasza:
57%

Nem, mert kell hozzá logikai, matek ismeretek úgymint az összes programnyelvhez.

"minden szellemileg egészséges ember": ez nem feltétlen csak ezen múlik.

szept. 26. 20:23
 7/25 A kérdező kommentje:
Milyen magas szintű az a logikai és matekos érzék vagy tudás, ami nélkül lehetetlen vagy nagyon nehéz?
szept. 26. 20:58
 8/25 A kérdező kommentje:
És van még kérdésem: lehet úgy is, hogy az ember fog egy java könyvet, vagy addig nézi az ingyenes vagy fizetős java videókat, míg meg nem tanulja, vagy el kell járni egy tanfolyamra, ahol magyaráznak, lehet kérdezni, esetleg személyes jelenléttel is segítenek?
szept. 26. 20:59
 9/25 anonim ***** válasza:
24%

Pontosan nulla matek kell a Java programozáshoz...

A programozás tanulásánál a legfontosabb a GYAKORLÁS! Akármiből is tanulsz, a gyakorlatokat csináld folyamatosan, sőt a legjobb, ha már az elején megpróbálsz magadtól is írni kisebb programocskákat. Nézz meg egy példakódot, olvasd el hozzá a tananyagot, és próbáld meg magad is megírni a példakódot, mert abból is sokat tanulsz. Meglátod, melyek azok a részek, amelyeket még egyszer át kell nézned.

Jobb a jelenléti oktatás, ahol lehet kérdezni, de szerintem nem feltétel. Könyvekből, netes anyagokból, fizetős kurzusokból is lehet tanulni, kérdezni pedig lehet fórumokon, Facebook csoportokban, Redditen, és a mesterséges intelligenciától is.

szept. 26. 22:02
 10/25 anonim ***** válasza:
73%

Kellő erőfeszítéssel szerintem igen. Bár lehet egyesekre milliárdokat kell költeni, hogy elérje

Kérdés, hogy milyen szinten kell... mert alap dolgokra kis scriptekre olyan jókat írnak a GPT-k. Korábban azt hittem, hogy a programozás kínai, de igazándiból nem az, csak sehol nem szeretnek gyakorlatorientáltan tanítani. Azóta minden problémámra ír egy jó kis scriptet az ai, kis trounleahooting, és már élem is.tobább vígan az életem.

szept. 27. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!