Mit tesztek konfliktus helyzetben?
Ti hogy kezelitek/kezelnétek azt ha az utcán leszólítanak és nem a kéregetésre vagy hasonló dolgokrs gondolok hanem konkrétan beléd állnak te mit teszel/tennél?
Csak mert nekem elég nehéz kezelni az ilyen helyzeteket mert mégha csak verbálisan is de belém állnak én egyből ütnék de sajnos sok esetben nem ér annyit se az illető se az adott szituáció viszont én nem tudom ezt úgy rendezni hogy tovább állok csöndben maradok elfutok stb. Mert azzal ellentmondanék saját magamnak.
Azért releváns ez most mert ma is megtörtént ez velem igaz nem lett végül semmi de nagyon nehéz volt megállni hogy ne üssek vagy szúrjak.
Kedves kérdező,
Senkit se érdekel a rasszod, de az agresszió árad az írásodból. A te felfogásoddal van a gond.
Ne tudd meg hányszor akartak lelejmolni cigivel kedvenc nagyvárosunkban a "legjobb környékein" és nem foglalkoztam velük akkor se ha elég gyalázatos dolgokat kiabáltak utánam. Pedig volt jó pár alkalom. Akkor se ha utánam jöttek, ne tudd meg hányszor hallottam, hogy "hazug büdös k**va!" és ezeknek a ragozásait, hogy mit tennének velem. Mégse akartam senkit megütni, vagy megbökni, és nem is féltem tőlük. De minek foglalkozzak velük? Ennyi a nyomorult kis életük, ebben merül ki.
Vegyél vezeték nélküli füllhallgatót, nem fogod hallani. Hasonló okok miatt vettem én is, mondjuk nálam eleve kizárt dolog, hogy bárkit is megüssek vagy netalántán leszúrjak, egyrészt, mert többnyire nincs nálam kés az utcán, másrészt olyan helyen dolgozom, ahol kikötés a makulátlan büntetlen előélet, voltak munkatársaim, akiket felmentettek a munkavégzés alól, mikor rendőrségi ügyük lett ilyesmiből. Szóval én csak idegesítettem magam azon, ha utánam ordibálnak, de mióta konkrétan nem hallom, azóta inkább az ilyen tetveket idegesíti, hogy teljesen figyelmen kívül hagyom őket. Ezt onnan tudom, hogy volt, aki utánam szaladt, megragadta a vállam, és a pofámba üvöltötte, hogy "tehozzád beszélek!" Kikerültem és sétáltam tovább. Remélem agyvérzést kap :D
Nem leszel kevésbé férfias attól, hogy nem reagálsz a provokációra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!