Mit tennétek? Mások is voltak ilyen helyzetben? Mi erre a megoldás?
Figyelt kérdés
Egy olyan emberrel akinek csak az a szent amit saját maga kitalál, illetve magasról tesz más érzéseire. Hozzám közel álló személy, nem szeretném levegőnek venni, de nem tudom hogy mit tegyek, miként hassak rá... Sajnos az nem működik hogy leuljunk és megbeszeljuk a dolgokat, ha szépen megmondom a hibáit akkor kitör, véleményt is kiabálva és feldúltan nyilvanit abban az esetben ha nem tetszik neki valami2022. jún. 2. 15:55
1/5 anonim válasza:
Tisztára mint nagyapám. Kommunikációt és személyes találkákat a minimumra csökkenteni, aztán ordibáljon magában az üres lakásban!
2/5 anonim válasza:
Akkor turjel neki. Vagy keress rá az edesviz kiadó valamelyik kioktató könyvére. Aztán változtass meg.
3/5 anonim válasza:
Kezdj el vele beszélni, amikor elkezd ugatni, akkor ne vedd fel az ő stílusát, hanem halkan beszélj hozzá, mert akkor neki is vissza kell fognia magát, hogy megértse, amit mondasz neki. Úgy beszélj hozzá, hogy először mond el neki a jó tulajdonságát, majd térj rá a hibára: egyensúly érzékeltetése.
5/5 anonim válasza:
Hármas, nem tudom, te ezt a remek módszert honnan veszed, de ha én ideges vagyok, akkor ezzel csak jobban felhúznál. Persze ha előtte beadsz vlmi jó kis nyugitabit, akkor lehet, h meg tudnád csinálni anélkül, hogy veszélybe kerülne az életed. :D Eredeti kérdező, ha nem tudod elviselni az ilyen embereket (én sem nagyon, bár volt időm gyakorolni), akkor ne erőltesd vele a kapcsolatot, mert az illető változni sajnos vszeg nem fog. Van/volt pár ilyen a környezetemben, 2ről tudom, h cukorbeteg (volt)... csak érdekességképp említem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!