Mi a jobb megoldás? Ti mit tennétek egy ilyen helyzetben?
Én a magam részéről minden ember felé a lehető legtökéletesebben tükröt próbálok tartani. Mindenkivel úgy bánok, azt adom neki vissza, amit ő nekem.
Ez leginkább nem tudatos, és ilyen beállítottságú vagyok, ez ösztönösen jön.
Úgyhogy én biztos nem keresném. Oka van annak, ha elérhetetlen, hogy nem megy el a találkozókra, hogy le se szar. (Na jó, leszar. :))
Ezzel (azén szememben) már lezárta ezt a kapcsolatot, ez elég egyértelmű, nem hiszem, hogy ezt még külön mondani kéne. Ráadásul telefonon, hogy még pénzbe is kerüljön egy senki. Ne viccelj.
Nekem nem is lenne kérdés, soha többet nem hívnám.
Ha ő felhívna, akkor felvenném, megbeszélnénk mondjuk egy találkozót, aztán nem mennék el.
Ugyanúgy, ahogy ő se ment el.
És ha utána felhívna, akkor lennék elérhetetlen.
Mint ahogy ő is akkor lett az.
Szerintem az életben mindent vissza kell adni. A megbecsülést, a sz-patást, a szeretetet, a levegőnek nézést... mindent.
Néha egy kis túlzás se árt. Semmiből. :) Tudod, Ludasmatyi is 3-szor adta vissza. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!