A barátnőmben mostanában nagyon sok feszültség gyűlt össze, és nem bírja kiadni magából, van hogy rátörnek sírógörcsök de utána sem lesz jobb neki . Ti mit szoktatok csinálni ilyen esetekben, mit tanácsoltok?
Sikítson. Menjen koncertre. Fusson. Szexeljen egy jót. Olvasson. Írja ki magából. Nagyjából ezek a stresszlevezető dolgok jutottak az eszembe így, hogy a hátterét nem ismerem. Min stresszel? Mi a baj?
Értem én, hogy a sírás jól tud esni, néha mindenkinek kell, hogy kibőgje magát, de utána össze kell szedni magad, erőt gyűjteni, és menni tovább. A folytonos hisztigörcsök nem oldanak meg semmit, és ezt nem bántásból írom. Meg kell tanulni átvészelni, túlélni a nehéz időszakokat, megoldani a konfliktusokat. Ha egyedül nem tud megbirkózni a problémáival, akkor keressen szakembert, aki segít neki.
Nekem még az is segít, amikor minden összejön, hogy egyszerre egy problémával foglalkozom. Csak eggyel, amíg meg nem oldom, és igyekszem a többin sem stresszelni magam. De ha írsz konkrétumot, akkor lehet hasznosabb választ tudok adni.
Nagyon, nagyon sokszor ölelgesd, és simogasd, érezze, hogy Rád számíthat!
Ezenfelül: vidd el jó nagyokat sétálni, intenzíven, mozogja ki magát, teljen fel friss levegővel.
Együtt érzésem a barátnőddel.
Egyébként ha egyszer tudod, mit kell tenni, és a javára vagy, akkor miért tetted fel a kérdésedet, h mit tudunk tanácsolni? Tudod és érzed, mit tehetsz érte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!