Akiket kitettek otthonról az mihez kezdett utána?
Hova mentetek ? Hogy tudtatok talpra állni?
Elmesélnétek?
Részvétem azoknak.
Elveszteni az otthont, a biztos talajt az hatalmas trauma, meginog a biztonsagsagerzet.
Utana nehez tisztan gondolkodni , inkabb az a jellemzö h az ember pániktól vezerelve, rossz valasztasokat tesz, es egyre nagyobb bajba keveredik.
Kivetel akad biztos
Igen azért nem valószínű,hogy csak úgy kitesznek valakit a szülei. Valaminek történnie kell.
Nem csak egyik nap fel kelnek a szülők,tegyük ezt a gyereket utcára már elég nagy!
A kérdést többféleképp lehet értelmezni: ha a szülők kiteszik otthonról a felnőtt gyereküket, ha albérletből tesznek ki, vagy ha a bank viszi a házat.
Mindhárom esetre ott van ez a remek lehetőség: dolgozni, dolgozni, dolgozni!
Engem kitettek 14 évesen.
Anyam meg apam alkoholista volt, drogoztak is, majd elfogyott a penzuk is, es az en penzemet akartak elvenni, amit en kerestem meg magamnak. Mondtam, hogy mivel tudom, hogy alkoholra koltik, nem adom oda. Szo szerint kiraktak azonnal az utcara.
Rokonokhoz mentem, elmeseltem mi tortent, befogadtak magukhoz.
Azota meghaltak a szuleim, drog tuladagolas, meg az alkohol is ratett egy lapattal.
Miutan kiraktak, jartam ugyanugy suliba, tanultam, mert en nem akartam olyan lenni, mint ok. Most jo allasom van, a kiskutyammal elek boldogsagban.
Ja, es egy korty alkoholt nem ittam soha, nem is tervezem.
22/L
Én 19 éves voltam, Anyu dolgozott, "apu" meg kirakta a szűröm. Nem beszámítható szerintem a pasi, azon akadt ki, mert megettem azt a kő keményen egy adag tésztát, ami tegnapról maradt (ő akkor már harmadik éve nem volt hajlandó az általunk főzött ételből enni). Anyu mire hazaért, már nem voltam sehol, a tesóm mesélte el neki mi történt. Anyu akkor döntött úgy, hogy elválik.
Én pedig ültem a párom lakhelye előtt a lépcsőn, nálam volt az iskolatáskám, benne azzal a cuccal, amit aznap vittem az egyetemre, meg egy váltóbugyival, és reménykedtem, hogy nem zavar el a búsba.
Nem tette, ellenben egyetemi tanulmányaimnak annyi lett, munkába álltam, együtt maradtunk. Bár nem saját a lakásunk, lett egy autónk és két gyönyörű gyerekünk is időközben. Vannak, akik lenéznek, hogy ennyi idősen, még csak itt tartunk, de szó szerint nulláról indulva megnézném őket meddig jutnak.
Az egésznek lassan 10 éve. Kétszer próbálkoztam apámnál, hogy rendezzük a kapcsolatunkat, de elutasított és az unokáiról sem akar tudni. Innentől kezdve én többet nem gyötrődöm, számomra megszűnt létezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!