Akiket kitettek otthonról az mihez kezdett utána?
Hova mentetek ? Hogy tudtatok talpra állni?
Elmesélnétek?
10, te belelátsz más családok életébe?
Továbbra is tartom a véleményem: vannak olyan szülők, akik szó nélkül kirakják a gyereket, de a legtöbb kiérdemli azt valamilyen tettel, hogy a szülő is hátat fordít.
Van egy pali aki azt mondta, ha 18éves lesz a lánya, otthonról mennie kell, mert ahogy betöltötte a 18.életévét, nem köteles eltartania.
A lány még le sem érettségizett, de mennie kellett. Kirakta, és az anyja semmit nem tett én ellen.
Semmi rosszat nem csinált a csaj, egyszerűen az apjanak volt ilyen idióta a gondolkodása.
Hugi pár évvel később lett 18, másnap már ő sem mehetett haza.Ő is gimibe járt még mikor betöltötte.
Szép szülők az biztos.....
Azért nem eszik olyan forrón a kását! Nem minden fekete vagy fehér.
Engem apám (vagyis utólag kiderült: nevelőapám) kidobott a ruháimmal együtt egy csodás decemberi estén karácsony előtt. 1 héttel előtte csináltunk apasági vizsgálatot, az eredményen mindketten meglepődtünk. Erre - mivel nem vagyok vér szerinti gyerek, - ő azt mondta, hogy vagy hozzájárulok vmivel, hogy ott lakhatok nála mint idegen, vagy húzzak a pcsba. Konkrétan bepróbálkozott nálam ez a perverz undorító beteg állat. Korábban is voltak hasonló perverzitásai, de ezeket rendre képes voltam kezelni. Azt már akkor nem bírtam. Engem is szíven ütött az egész.
Összevesztünk, és mondta, hogy akkor húzzak. Elkezdte rám dobálni a cuccaimat, féltem, hogy megüt, én is ki voltam akadva.
Nem volt nagyon hova mennem, anyámra nem számíthattam (meg féltem, hogy kiderül minden és borul a bili - utólag hiba volt, mert egyből oda kellett volna állnom), ezért párom szüleihez mentem, akik befogadtak, és gyermekükként kezeltek mindaddig, míg 1 hónapon belül mehettem a párommal összeköltözni. Szörnyű érzés talaj és háttér nélkül a nagyvilágban, borzasztó! Aláásta a bizalmamat eleve az emberekben, hatalmasat csalódtam abban, aki addig pártfogóm volt. Ez két éve volt, azóta is terápiázok, mert sajnos egyéb családi bajok is vannak a háttérben. Ennyi sz.rt már nem tudok egyedül feldolgozni.
N24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!