Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen homofóbok az...

Miért ilyen homofóbok az emberek? Miért nem tudják elfogadni a másságot?

Figyelt kérdés

szept. 22. 08:03
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
33%
Attól hogy a netflix nyomtatja a sok bzi progandát attól még undorító marad
szept. 22. 13:03
 22/29 anonim ***** válasza:
0%

18., nézd, az hogy te két darab, anonim oldalon történt üzenetváltás után eldöntöd, hogy homofób vagyok, az téged minősít, én viszont pontosan tudom, hogy a hétköznapi életben hogyan viszonyulok a melegekhez, főleg, hogy nem eggyel munkakapcsolatom is van.

Maradjunk annyiban, hogy a két kezedet összetennéd, ha a társadalom csak annyira lenne homofób, mint amennyire "én vagyok".

szept. 22. 13:24
 23/29 anonim ***** válasza:
77%
Jók, amiket előttem írtam, valamint mert alapból sok dologról nem is tudják a zemberek, hogy mi is az, nem is akarják megismerni, elég nekik az, hogy pár szócső kimondja a szerinte tutit és máris megy a kavarás.
szept. 22. 22:17
 24/29 anonim ***** válasza:
0%

Minél nehezebb megélni, minél tájékozatlanabb az átlag ember egy adott országban, annál több a homofób.

Magyarországon, az EU egyik legszegényebb országában meg a többség egy nagyszájú lepukkant proli.

Olvass bele bármilyen kérdésbe a témában, összemosnak mindent mindennel, azt hiszik, a melegek mindig a szexuális életükről akarnak beszélni, vagy nem elfogadóak, mert "elképzel két férfi együtt, és undorító".

De most őszintén mit vársz egy olyan országtól, ahol 14 éve fidesz van és így néz ki az emberek többsége?

szept. 27. 10:27
 25/29 anonim ***** válasza:
77%
En azt gondolom, ha a melegnek joga van melegnek lennie, es elfogadast var, akkor a homofobnak is joga van homofobnak lennie hasonlo elfogadas mellett.
szept. 27. 11:20
 26/29 anonim ***** válasza:
81%

Ez az tolerancia paradoxon, a homokosokat támogatók azt mondják hogy mindent és mindenkit tolerálni kell de ha valaki nem tolárál másokat azt ők sem tolerálják holott az elveik szerint elvileg még a "homofóbokat" is ugyan úgy el kéne fogadni és tolerálni kéne de ehelyett őket legszívesebben megölnék

szept. 27. 13:57
 27/29 anonim ***** válasza:
69%

errol beszelek. en fogadjam el, hogy kis jozsi bzi es legyek tolerans, de kozben szegyeljem el magam azert, mert nalam ez “nem oke”.

Sosem csesztettem senkit a massaga miatt, de hadd legyen mar nekem is szabad, beklyok nelkuli velemenyem a kerdest illetoen anelkul, hogy el lennek itelve...

Vica versa

szept. 27. 14:35
 28/29 anonim ***** válasza:
53%
A legvicesebb mikor egy csaj pl nyomja hogy jajj a melegek így meg úgy szereti őket miért zavar másokat hogy mit csinálnak aztán megtudta hogy nekem meg tetszenek a nők lábai= én egy beteg abberralt állat vagyok aki genetikailag defektes és ki kéne végre halnia az ilyeneknek 😂 az ilyen homofiloknak nem igazi elvük az elfogadás csak ezt hazudják hogy mások szemében jobb embereknek tűnjenek hogy ők mennyire toleránsak CSAK a homokosokkal szemben
szept. 27. 19:05
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

25-öst zöldítem:)

Igen amúgy meg, el kéne már fogadni a homofóbokat is meg a transzfóbokat. Ilyen is van, mi sem tehetünk róla. Ti meg magatokat sem tudjátok elfogadni, aminek születtetek...

okt. 25. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!