Miért ilyen homofóbok az emberek? Miért nem tudják elfogadni a másságot?
18., nézd, az hogy te két darab, anonim oldalon történt üzenetváltás után eldöntöd, hogy homofób vagyok, az téged minősít, én viszont pontosan tudom, hogy a hétköznapi életben hogyan viszonyulok a melegekhez, főleg, hogy nem eggyel munkakapcsolatom is van.
Maradjunk annyiban, hogy a két kezedet összetennéd, ha a társadalom csak annyira lenne homofób, mint amennyire "én vagyok".
Minél nehezebb megélni, minél tájékozatlanabb az átlag ember egy adott országban, annál több a homofób.
Magyarországon, az EU egyik legszegényebb országában meg a többség egy nagyszájú lepukkant proli.
Olvass bele bármilyen kérdésbe a témában, összemosnak mindent mindennel, azt hiszik, a melegek mindig a szexuális életükről akarnak beszélni, vagy nem elfogadóak, mert "elképzel két férfi együtt, és undorító".
De most őszintén mit vársz egy olyan országtól, ahol 14 éve fidesz van és így néz ki az emberek többsége?
Ez az tolerancia paradoxon, a homokosokat támogatók azt mondják hogy mindent és mindenkit tolerálni kell de ha valaki nem tolárál másokat azt ők sem tolerálják holott az elveik szerint elvileg még a "homofóbokat" is ugyan úgy el kéne fogadni és tolerálni kéne de ehelyett őket legszívesebben megölnék
errol beszelek. en fogadjam el, hogy kis jozsi bzi es legyek tolerans, de kozben szegyeljem el magam azert, mert nalam ez “nem oke”.
Sosem csesztettem senkit a massaga miatt, de hadd legyen mar nekem is szabad, beklyok nelkuli velemenyem a kerdest illetoen anelkul, hogy el lennek itelve...
Vica versa
25-öst zöldítem:)
Igen amúgy meg, el kéne már fogadni a homofóbokat is meg a transzfóbokat. Ilyen is van, mi sem tehetünk róla. Ti meg magatokat sem tudjátok elfogadni, aminek születtetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!