Hogyan bocsássak meg annak aki nem hajlandó elfogadni a bocsánatomat? Még mindig előugrik az emlék, a bűntudat néha!
Figyelt kérdés
szept. 21. 12:54
1/11 anonim válasza:
Megbocsájtani nem kötelező. Ha ő nem akar neked megbocsájtani, akkor azt fogadd el. Vannak olyan esetek, hogy hiába kérsz bocsánatot milliószor is akkor sem fogadják el. Például ha te bántod az én gyerekemet majd utána bocsánatot kérsz, akkor sem fogadnám el a bocsánatodat, ha milliószor kérted volna.
2/11 A kérdező kommentje:
A semmirekellő bűntudattal mit kell csinálni? Sajnos az idő múltával nem múlt el.
szept. 21. 14:32
3/11 anonim válasza:
Őt mérgezi ha nem fogadja el. Te bocsánatot kertel igy tiszta vagy. Ne hagyd hogy toxic legyen tovabbra is rajtad.
4/11 A kérdező kommentje:
Meg persze engem is, hiszen bűntudat van bennem, mert megbántottam őt, mert rosszul fogalmaztam valamit!
szept. 21. 16:47
5/11 anonim válasza:
Ha bocsanatot kertel minek van büntudatod akkor. Akkor ne kerj bocsanatot ha neked nem szamit semmit a bocsánatkérés.
6/11 A kérdező kommentje:
Látom, a kötekedés megy!!
szept. 21. 19:46
7/11 anonim válasza:
Ugyanebben a szituban vagyok. Bocsánatot kértem, de a bűntudat megmaradt, ráadásul utólag azt érzem, hogy mekkora bunkó voltam. De sajnos ez a helyzeten már semmit sem változtat...
8/11 anonim válasza:
Nehogy már te akarj megbocsátani a másiknak, mert nem fogadta el a bocsánatkérésed...
Ő nem tudja elfogadni amit tettél és kész. Lépj tovább, hagyd békén, tanulj belőle és ennyi.
9/11 A kérdező kommentje:
Az illető pedig egy pöcegödör ugye?
szept. 21. 21:23
10/11 anonim válasza:
#9: Ha nekem szántad: Nem, nem pöcegödör, mégis miért lenne? Te bántottad meg, neki ez olyan mértékű volt, amit egy szimpla bocsánatkérés nem tud kompenzálni. Van ez így. Neked kell levonni a konzekvenciát, hogy ilyen mértékű dolgot hogyan sikerült elkövetned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!