Hogyan lehet valakiben bűntudatot kelteni, úgy hogy bocsánatot kérjen?
Erre nincs lehetöség, és az, hogy egyáltalán eszedbe jut ilyen, igencsak lemimösít téged. Föleg, hogy te voltál az, aki a veszekedést generálta.
Ha nem tudod túltenni magad azon, amit mondott, akkor két lehetöséged van: vagy nyíltan beszélsz vele erröl, vagy szakítasz vele.
Én személy szerint a hisztit nem tudom elviselni (lány létemre :D ) és a hisztiző személyeket nagyon durván utasítom vissza; elvégre nem szeretem, ha valaki a hangulata miatt az én energiám is elszívja...
Pórbáld meg magad a helyébe képzelni; lehet hogy olyan időszaka van, amkor minden energiának örül amit tud magában éleszteni és nem tudja elviselni, amikor azt a keveset valaki elszívja.
Az élet pedig nehézségekkel van tele; sajnos ha minden apróságon leragadunk, a keményebb dolgokhoz bizopny gyengék vagyunk, mert folyamatosan amortizáljuk le így magunkat lelkileg.
Próbáld meg elengedni - megtörtént; ha szereted őt, betudod annak, hogy ilyenje volt és legközelebb ha megint csúnyán beszél, akkor és abban a pilalantban szólj rá, hogy ezt ne tegye.
Hiszti, bűntudat keltés? Nem a legjobb egy kapcsolatban.
Mi lenne, ha őszintén elmondanád neki, hogy tudod, hogy túlzásba vitted a hisztit, megérted, hogy kiakadt, de neked nagyon rosszul esett, hogy csúnyán beszélt veled. És máskor, ha mérges rád, akkor próbálja normálisan elmondani, ne durván. Te pedig megígéred, hogy próbálsz kevésbé hisztis lenni.
A barátod egy sz.mét disznó... Hát hogy képzeli! Nem szégyelli magát? Most nagyon felbosszantott amit olvastam róla... Irgum-burgum...
Na, most felpontoznál kérlek? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!