Szerintetek gáz lenne ezért bocsánatot kérni?
Én még nem igazán találkoztam olyan levelezőrendszerrel, ami hibázott volna levél kézbesítésében, pedig informatikus vagyok és sokat használok. Még ha a spam mappájába is került, akkor is ő hibázott, amivel neked kényelmetlenséget okozott. Teljesen jogos egy mértékelt rápirítás, ez az egészséges vérnyomásod mellett az ő fejlődését is szolgálja; a továbbiakban figyelmesebb lesz ezáltal, jobban teljesít a munkájában, több bért kap, jobb párt talál, életre-termettebb utódokat gyarapít, akik hasznosabb tagjai lesznek a társadalomnak, akik nagyobb eséllyel teremtik meg a világbékét, ami által egymást karöltve gyűrjük le a Globális Felmelegedést és az energiaválságot, ami után robbanásszerűen fejlődhet az űrtechnológia és benépesíthetjük a galaxist, majd az univerzumot.
Ne kérj bocsánatot szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!