Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert lenne ezert barmi baj...

Miert lenne ezert barmi baj velem?

Figyelt kérdés

Utolso eves egyetmista vagyok, egesz heten er a stressz, ideges vagyok, ezt csinaljak, azt csinaljak, nehez. Hazajovok hetvegere, hogy nah akkor fozok, sutok, elterelem a gondolataimat, erre mi van, csaladi osszejovetel, ahol hulye ezoterikus marhasagokrol folyik a beszed. Ideges vagyok, alig varom, hogy elmenjenek, hogy furodjek le, erre en vagyok leszidva, hogy hogy lehetek ilyen,kezeltessem magamat.

Masnak nincs olyan napja, hogy semmire nem vagyik, csak arra, hogy lekosse magat valamivel, amit szeret?

2018. márc. 10. 16:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Veled semmi baj, de a családod mérgező.
2018. márc. 10. 16:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! :)

Ne legyél ideges. Az élet nem kívánságműsor. Amúgy megértelek. Ok meg azt akarjak legyél olyan mint ok. Amit te nyilván nem akarsz. Sportolsz valamit?

2018. márc. 10. 16:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Mivel semmi idom sportolni, ezert gyaloglom minden nap az egyetemig, illetve vissza
2018. márc. 10. 16:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Próbálj meg sportolni. Fel fog pörgetni ha reggel csinalod.
2018. márc. 10. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!