Miért szólnak be/tiltanak ezért a Honfoglalóban? (tovább)
Ritkán előfordul, hogy mikor látom egy játék során, hogy esélytelen vagyok megnyerni, végig harmadik vagyok szinte és ha a második helyezettet támadom a végén és ő lesz az utolsó ezáltal, akkor az első helyezett, valami elmarasztalót beír a csetbe...
Vagy van, aki a vártámadásért sopánkodik, azt se értem.
A játék célja alapvetően a szórakozás és a minél több xp szerzése, ezáltal minél magasabb szint elérése. Ezt nem részletezném, aki ismeri a játékot, úgyis vágja. Nem ilyen udvariaskodó egyenlősdi szerintem, mint ahogy pár stréber jóskapista elképzeli.
Egyébként meg pusztán csak a tudással elképesztő erőfeszítés lehet lvl100 fölé eljutni, aki erre képes, az olyan ultraintelligens ember lehet, hogy szerintem az a méltatlan, ha ilyen lakossági játékkal játszik.
Én odafigyelek a stratégiára is és szeretem a várazós játékot. Nyilván nem esek neki egyből egy olyannak, aki szemmel láthatóan kb a hármas átlagért küzd hatodik félévkor és kifejezetten gáznak tartom, ha valami nagyon gyakorlott és nagytudású játékos nem váraz le mihamarabb, hanem azon élvezkedik, hogy a kénye-kedve szerint alakítja a játékosok sorrendjét maga mögött.
Most akkor én ülök fordítva a lovon, vagy mivan?
Én is várazni szoktam, de nekem nem nyafiznak... mondjuk... mindig kezdő profilként játszom, lusta vagyok eggyet megjegyezni XD
Pedig kéne... XD
Én is azt érzem, hogy ilyen eliteskedő magatartás, hogy majd megmonják, hogy ki hogy viselkedjen. Házmesterország... Ezt nem is tudtam, hogy le lehet némítani a csetet, ez igen hasznos :)
De tényleg ne értem, miért nem különszobáznak az ilyenek és ott nyaliznak egymásnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!