Van olyan ismerősötök, akit rég láttatok, és amikor újra láttátok alig ismertétek fel? Lent.
Igen több ilyen esetem is volt.
Volt egy haverom akivel együtt nőtünk fel, együtt mentünk mindenhova, csajozni, bulizni stb...
18 éves korába rászokott a drogokra, és az alkoholra. Próbáltam rajta segíteni, de csak elutasítást kaptam tőle, és meg is szakadt a kapcsolatunk.
7 évig nem láttam. Egy alkalommal sétáltam a belvárosban, és elsétáltam mellette, nem ismertem fel. Vissza köszönt hogy hello, kb.. 1 perc volt mire leesett ki Ő... Nagyon megváltozott, csontsovány lett, ráncosbőr, vörös feje... kb... 15 ével nézett ki öregebnek.
Nagy nehezen sikerült neki letenni-e a drogot és piát, de az szervezete nagyon legyengült.
Igen, két osztálytárs jutott most eszembe kapásból;
-egy lány: általánosban fiús haja volt, fiúsan is öltözködött, aztán valamikor gimis korom vége felé láttam őt újra, de vissza kellett néznem, tényleg jól látom-e: hosszú, egyenesre vasalt haja volt, smink volt rajta, és bár nem kifejezetten nőies ruhái voltak, azért még úgyis inkább volt olyan, mint fiús.
-egy srác: katona lett, leborotválta a haját, testalkata tovább férfiasodott, megkomolyodott, de jól állt neki.
Gimiben volt egy osztálytársam.
Kicsit nagyobb testalkatú volt, sosem sminkelt, mindig fáradt volt, nem túl divatos ruhákban járt.
10 éves osztálytalálkozón nem ismertem fel.
Testalkata ugyanolyan volt, de látszott rajta az izom. Gyönyörű haj, márkás és drága ruhák. Komoly tekintet és nagyon komoly személyiség.
Hihetetlen volt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!