Lehet hogy csokkent az ig-m ha fuatalon kezdtem el szívni?
Figyelt kérdés
szept. 19. 06:17
2/9 A kérdező kommentje:
Ja bocsi iq xd
szept. 19. 06:19
3/9 anonim válasza:
Alapból IQ szegény aki önszántából szív egy bizonyítottan mérgező dolgot és még fizet is érte nem keveset
4/9 anonim válasza:
Már most látszik, hogy csökkent. Ha folytatod, csak rosszabb lesz.
6/9 Gabi bácsi válasza:
Igen, már látszik.Mindenképpen folytasd tovább, mert szüksége van az államnak, hogy költsön a gyógyításodra. Mi is örülünk, hogy minél több beteget kell eltartanunk.
7/9 anonim válasza:
nem. forditva. most az iq-d 1 pixel. tovabb fuvezel hamarosan 1920x1080 lesz.
8/9 anonim válasza:
Biztos születtek erről valós felmérések, gondolom van korreláció, feltételezem, hogy sokévnyi szmoki után sok éve nem/nemigen tépő arcok teljesen regenerálnak, vagy inkább csak kapnak a cucctól, nemigen értek hozzá egy nagyobbacska általános műveltségen túlmenően. Egyben viszont biztos vagyok: ha hülyének gondolod magad, az igen számottevően kihat a valós teljesítményedre. Ha eszesnek, az is. Tehát ha máról holnapra hülyéből okosba váltasz csak a buta vakhit szintjén is, akkor dupla a javulás. Próbáld ki szerintem, ingyen van!
9/9 anonim válasza:
*regenerálódnak (szerintem nem gondolom magam okosnak és nem tépek sose, az a baj)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!