Hölgyek, ti is élnétek ilyen életet?
Le leszek pontozva, de én nem. Mindig ugyanazok a dolgok, mi van rajtad (márka) mennyit ér, legdrágább telefon, szóval ilyen felszínes dolgok. Egyikkel sem lehetne elbeszélgetni mélyebb témákról, pl politikai témák, vagy bármi ami hétköznapi. Ezek az események kirakatok. Semmi több. De egyiküket sem látom boldognak.
Én örülök, hogy tudok örülni, nagyon egyszerű dolgoknak, pl hogy főzhetek közösen a párommal, vagy megehetünk egy jó süteményt, vagy, hogy meglephetem a szeretteimet. Én ekkor érzem felhőtlenül boldognak magam. Kb egykorosztály vagyok a hölgyekkel, csúnya sem vagyok, de semmi pénzért nem mennék.
Milyet?
Ma minden csaj a suliba is meg ahhoz is ha leviszi a szemetet felvesz miniszoknyát shortot miniruhát. Nem kell ehhez Monaco se.
Mármint milyet? Hordanék-e szoknyát és sétálnék-e az utcán? Persze, szoktam is ilyet.
(Mondjuk remélem engem nem kezd videózgatni valami aberrált idegen creep…)
Mi itt a kérdés? Az, hogy olyan életet élnék-e, mint ami a videón meg van mutatva, vagy az amit ez képvisel a címmel együtt?
Mert azért Budapesten is lehet elegáns helyekre járni elegáns ruhában, magassarkúban - azt szoktam is, mert pl. színházba gyakran járok, meg vannaj olyan irodai rendezvények is, ahol így jelenek meg. Sőt még ízlésesebben is felöltözve, mint pár nő, aki ezen a videón van (monacói milliomoscicák, aztán néhány Rákóczi téri k...a elegánsabb, igényesebb ruhát választana magának ilyen helyre...). Kutyát azért nem vinnék magammal ilyen helyekre, mint az első nő :D.
Amit képvisel: egyszer ellátogatnék kíváncsiságból Monacóba, és a saját ruhatáramból fel tudnék úgy öltözni, hogy ne érezzem magam kilógó módon plebsznek. Viszont ez a "mindent kifizetnek nekem, az én egyetlen dolgom az, hogy legyek szexis / k...s és vigyorogjak szépen mindenkire" élet nem vonz. Egyrészt szeretem azt, ha nem mástól függök, Másrészt nekem ez a világ nagyon felszínesnek tűnik, és ahhoz képest nagyon sok az íratlan elvárás - kihez dörgölőzz, kivel miről beszélj, ha egyáltalán "szabad" vagy "illik", ugyebár. A luxusmárkák meg sosem érdekeltek - az öltözködés igen, de lehet igényesen, csinosan, ízlésesen sőt még dögösen öltözni még turiból is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!