Hölgyek miért nem törődnek a környezetvédelemmel a nemi dolgaikkal kapcsolatban (pl.ul mentsuráláskor)?
Mindenféle persze műanyag betétet, tampont használnak utána eldobják ami évezredekig bomlik le és szál belőle a mikró műanyag. Nem lehetne valami alternatív megoldást szövet vagy pappír valamit ilyenkor a bugyiba rakni?
Én pl.ul férfikét nem vagyok hajlandó ezért kondomot használni mert nekem fontos a föld jövője és a környezet védelme!
Ez megintcsak bszogatás a bszogatás kedvéért...
A nők kevesebbet szemetelnek + nagyobb arányban gyűjtik újrahasznosítva a hulladékaikat + kisebb az ökolábnyomuk mint a férfiaknak. Hidd el hogy a világ nem azért fog kipusztulni mert a nők nem figyelnek eléggé a tamponjaikra.
Én mosható betétet használnok többnyire pl.
De hogy azért nem használsz gumit, mert nem bioöko... Nem, szerintem nem azért nem használsz :D
(Vagy akkor a fogamzásgátló tabletta csomagolása jobb? Vagy a spirál műanyag része? Más ilyen-olyan cuccmuccanyagból készült spermicit készítmények és csomagolásaik?
Szóval mindegyik a gumival 1 szinten van kb. De az már a nők környezetszennyezése, igaz? :D
(Te meg gumi nélkül nyomod, már ha van kivel, persze. Betegségek, terherbeesés.... Az tökmindegy :D)
Eddigi duma: ,,Nem húzok gumit, mert nem érzek semmit"
Új duma 2023-ban: ,,Nem húzok gumit, mert védem a környezetet" 🤣🤣🤣🤣 Te jó ég!
Amúgy van intimkehely, mosható betét, stb. De ha neked fájna minden hónapban napokat a hasad, és bolondulnál meg attól, hogy szakad belőled a vér neked is mindegy lenne, hogy mit alkalmazol gyorsan, csak ne fájjon, meg ne kend össze még az ágyat, ülést, meg még kb a plafont is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!