Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt a legfurább hely,...

Mi volt a legfurább hely, ahol megleltétek a mobilotokat?

Figyelt kérdés
tegnap 21:12
 1/10 Fragments of Fantasy ***** válasza:
100%

Tányér paradicsomleves.

(bele ejtettem)

tegnap 21:38
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Libaól padlózata 😂 (nyári gyakorlatom volt és kiesett a zsebemből, éppen fel kellett mosnunk, úszott a trágyában az egész, nagyon undi volt)
tegnap 21:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hűtőgépben. Reggelihez pakoltam, letettem a fagyó rekesz mellé, gondoltam pár perc, de aztán megfeledkeztem róla. Másnap lett meg. Jó hideg lett, nem romlott meg (el)
tegnap 21:50
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Iszonyúan felcseszett a barátnőm, dumáltam vele miközben kimentem klotyora.

Céloztam a piszoárt, ment is a dolog de az idegtől remegő kézzel akartam eltenni a telom ami belepottyant a piszoárba és még le is h..gyoztam.

Aztán lemostam, nem lett baja, de vagy 5 x áttöröltem még alkoholos ronggyal, nedves domestos kendővel

tegnap 21:55
 5/10 Metionin ***** válasza:
100%
Konyhaasztal, ami önmagában nem fura csakhogy tisztán emlékszem, hogy elalvás előtt még néztem rajta valamit, majd a párnám alá raktam ahol eleve lenni szokott. Aztán az ébresztőm a konyhából szólt. Fogalmam sincs, hogy teleportált ki a telefon, nem szoktam éjszaka felkelni pisilni meg ilyesmik.
tegnap 22:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy 20 éve, Gergelyiugornyán hagytam el az akkori Nokiámat. A parti homokban találtam meg az éjszaka közepén, félig besüllyedve, alig látszott ki...
tegnap 22:05
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a szomszéd hozta fel mert kiesett az erkélyen. (Az xedik emeletről..)

A telo tulélte, az egyik sarkának lett csak baja de működik.

Pedig egy gagyi olyó LG.

tegnap 22:27
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Hűtő nekem is, ki akartam venni az üdítőt, máshol járt az eszem, beraktam a telefont, ki nem vettem semmit. Aztán gondolkoztam, hogy nem inni akartam?

(De szedtem már elő a macskám alól is.)

Nem csak telefont, mást is rakok a hűtőbe, lakáskulcs, toll, füzet… Tulajdonképp ha valamit nem találok akkor a hűtő az első hely ahol megnézem xD

tegnap 22:32
 9/10 anonim ***** válasza:
5 Pedig erre kell hogy legyen ésszerű magyarázat, mert ilyen nincs. Vagy ha tényleg van akkor viszont ez már valami természetfeletti ügy és aggódnék :D
tegnap 22:57
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem telefon volt, hanem tv távirányító a mosógépben. Gyönyörű tiszta lett és működött :D Egy barátnőm 30 évvel ezelőtt, a vasalót tette be a hűtőbe :D
tegnap 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!