Uraim, Önöknek imponál, ha a hölgyek küzdenek Önökért? Ha össze is verekszenek esetleg?
Figyelt kérdés
aug. 20. 21:43
1/14 anonim válasza:
Igen, lehetőleg a legkomolyabb tömegbunyót szeretném értem.
2/14 Antiszociális lény válasza:
A verekedés semmi esetre sem imponál.
3/14 anonim válasza:
Naná, s amelyik kórházba kerül legalább nem kell vinni moziba, étterembe, randira...
4/14 anonim válasza:
Mindenféleképpen. Egyértelműen. Teljes mértékben. Ez nyilvánvaló. Természetes dolog. Kétségtelenül.
5/14 anonim válasza:
Kifejezetten irritáló, hogy a 21. században valaki még mindig önöződik meg magázódik... hagyd abba!
A kérdés pedig értelmetlen. Férfiért nem harcolnak a nők.
6/14 anonim válasza:
#5, a kérdező biztosan csak vacilált nagyon a Humor és eközött a kategória között, hogy most melyikben is tegye fel inkább eme kérdését. :P
7/14 anonim válasza:
Nőket csak egyszer láttam bunyózni! Hát az volt életem legjobb élménye! Sárkányok viadala! Az egyiknek jó kis karmolás az arcán,a másiknak meg kitéptek egy maroknyi haját!
8/14 A kérdező kommentje:
A Joshi Bharatot néztem, és összeverekedett benne 2 nő egy pasi miatt. És kíváncsi lettem, hogy vajon ilyenkor mire gondolhat a pasi. (Én nő vagyok, nálunk ez nyilván más.) Számít valamit, hogy melyik nő győz?
aug. 20. 22:29
9/14 anonim válasza:
#8 kérdező, nos szerintem természetesen ilyen helyzetekben a legtöbbeknek nem számít, sem a győztesen kikerülő nő, sem "aki kezdte", mert a másiknak meg nem kell folytatni... gyerekes viselkedés az, ha két felnőtt nő összeverekedik, úgyhogy nem, jobb, ha ilyet nem csinálnak, nem gondolnék valami csodálatosat az ilyen nőkről. (:
10/14 anonim válasza:
Nekem már az imponál hogy két nő üti egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!