Ezt csak én látom úgy, vagy a magyar hölgyek általában csak azokkal kedvesek, akiket vonzónak is találnak?
Figyelt kérdés
...a többiekkel szemben pedig undok, lekezelő, vagy flefma stílust vesznek fel, mert akinek nem megnyerő a külseje, stílusa, vagy még inkább az anyagi helyzete, annak "felesleges még mosolyogni" is, hiszen... minek?jún. 17. 21:21
1/12 A kérdező kommentje:
Nem flefma hanem flegma... bocsánat, mobilon gépeltem és elírtam
jún. 17. 21:23
2/12 anonim válasza:
Nem. A kollegával is muszáj, taxissal is pincerekkel is fogorvossal is orvosokkal.is eladokkal is szerelőkkel is.
Különben csak pórul nár az ember.
5/12 anonim válasza:
Én mindenkivel kedves vagyok, amíg ő is normális.
6/12 Antiszociális lény válasza:
Velem kedvesek szoktak lenni, pedig kétlem, hogy helyesnek tartanának. De valószínűleg azért van, mert udvarias és normális szoktam lenni.
8/12 anonim válasza:
Addig vagyok kedves (vagy inkább udvarias, amibe a mosoly is beletartozik),amíg velemis azok. Nincs ennek semmi köze a külsőhöz vagy belsőhöz. Engem így neveltek. Viszont elég szomorú helyen, elutasító emberek közt élhetsz. Sajnálom.
9/12 anonim válasza:
Csak te látod így.
Ronda vagyok, mégis normális velem mindenki, mert én is az vagyok másokkal.
10/12 anonim válasza:
Én a ronda pasikkal is kedves vagyok, de ismerek olyan lányokat, akik tényleg indokolatlanul flegmák velük. De ez férfiakkal is így van. Én csini nő vagyok, velem mindig előzékenyek és udvariasak, egy ronda nővel nem feltétlen…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!