Ezt csak én látom úgy, vagy a magyar hölgyek általában csak azokkal kedvesek, akiket vonzónak is találnak?
Figyelt kérdés
...a többiekkel szemben pedig undok, lekezelő, vagy flefma stílust vesznek fel, mert akinek nem megnyerő a külseje, stílusa, vagy még inkább az anyagi helyzete, annak "felesleges még mosolyogni" is, hiszen... minek?jún. 17. 21:21
12/12 anonim válasza:
Én azt látom, hogy a többség azokkal, akik nem tetszenek nekik, udvariasan távolságtartó (a kedvességet sokan felhívásnak veszik keringőre, emiatt vagyunk óvatosabbak). Persze, van a flegma p...a is, de az a férfi, aki a flegma liba miatt bőg, hogy pedig milyen jó lett volna vagy miért nem kedves velem, az olyan is... az meg sztem természetes, hogy azzal lelkesebb az ember, aki tetszik is neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!