Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert nincsenek barataim?

Angelo99 kérdése:

Miert nincsenek barataim?

Figyelt kérdés
Szerintetek miert nincsenek barataim hol talaljak eggyaltalan nekem lehetnek barataim??se haverok senki akivel beszelnek ..
szept. 16. 21:58
 1/10 anonim válasza:
86%
Pl online is lehet barátokat szerezni, de élőben könnyebb. Találj olyanokat akiknek hasonlóak az érdeklődési körei mint neked, és kezdj el velük beszélgetni az adott témáról
szept. 16. 22:22
 2/10 anonim ***** válasza:

[link]

Talán magadra ismersz

szept. 16. 22:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem sincsenek barátaim. Na jó, egy de csak ő. A többiekkel mondhatni jóba vagyok. Azzal az egy barátommal pedig megtaláltuk a közös hangot.
szept. 16. 22:50
 4/10 A kérdező kommentje:
Addig jo
szept. 16. 23:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Mik az érdeklődési köreid, mit csinálsz szabadidődben?
szept. 17. 00:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Én direkt leépítettem az összes barátom. Nem mentem soha sehova velük, sőt már a telefont se veszem fel, ha keresnek. Egyedül sokkal jobban el tudom ütni az időt. Kösz, jól vagyok.
szept. 17. 08:02
 7/10 anonim ***** válasza:
Aki haverkodna pl itt is írhat..f
szept. 17. 09:57
 8/10 A kérdező kommentje:
En irhatok huh rolam hat hosszu hidd el keves olyan emner van mint en de lehet jobb is
szept. 17. 13:51
 9/10 anonim ***** válasza:

Érdemes lenne az érdeklődési körödnek megfelelő csoportokba, szerverekre belépni, és hátha ott sikerül barátokat szerezni. Vagy, ha a lakhelyedhez közel vannak ilyenek, érdemes lenne megnézni, milyen klubok (nem szórakozóhelyekre gondoltam), tematikus csoportok vannak.

Manapság nagyon nehéz barátokat találni, megtartani, szóval idő és türelem is kellhet hozzá.

szept. 17. 22:41
 10/10 A kérdező kommentje:
Kis varosban lakom de lehet
szept. 18. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!