Mennyire gáz hogy hetek óta nem mentem ki az utcára, egész nap gépezek és nincsenek barátaim? 19/f
Figyelt kérdés
2022. júl. 10. 21:38
1/21 anonim válasza:
Az a gáz, hogy e kérdés kiírása helyett ki is mehettél volna az utcára...
2/21 anonim válasza:
Gáznak nem gáz szerintem velem is ugyan ez a helyzet csak én kimegyek az utcára hogy megsétáltassam a kutyámat.
3/21 anonim válasza:
Hát nem túl jó, de ha neked ez oké, akkor a te életed. Senkit se érdekel.
Én nyáron pihenőbe rakom magam, ritkán mozdulok ki, főleg ha 40 fokok vannak. Most a lehűléssel sokkal tűrhetőbb, úgyhogy gyakrabban megyek, de még így is heti-kétheti 1 alkalomnál több nem nagyon van (munka, boltba járás, elintéznivalók mellett).
4/21 anonim válasza:
Ezt inkább szomorúnak nevezném.
5/21 anonim válasza:
Irigylem, hogy ennyi szabadidőd van. Használd ki. Nemsoká jön a melós korszak.. ott nem mondhatod hogy nem mész, mert akkor nem lesz áram, net, tető a fejed fölött.
6/21 anonim válasza:
19 évesen már illendő lenne munkába állni.
7/21 anonim válasza:
Úristen nem vagy rosszul nem is szédülsz?
8/21 A kérdező kommentje:
még gimibe járok, 8 általánossal nem akarok munkába állni
2022. júl. 10. 21:59
9/21 anonim válasza:
Nekem iskoláskoromban volt olyan nyári szünet, amikor a 2,5 hónap alatt az utcát se nagyon hagytam el. Mondjuk nem csak gépeztem, de egyszerűen nem vágytam arra, hogy ha szeptembertől júniusig emberek között vagyok, akkor a nyári szünetemben is emberekkel kelljen lennem. Azóta mondjuk változtam, de a "kötelező" eljárásokon kívül sok időt töltök itthon, mikor elmegyek, akkor is egyedül (biciklizés, kutyasétáltatás). Szerintem ez abszolút nem baj, amíg nem gátol a kötelességeid elvégzésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!