Nincsenek barátaim, ez normális 16 évesen? Nem megyek sehova valószínűleg egész nyáron
Ez semelyik életkorban nem "normális", ha nincsenek barátaid. A kérdés az, hogy teszel valamit azért, hogy legyenek?
Én azt ajánlom, hogy nyiss a világra, ismerkedj. Ismerd meg magad is, és olyan emberekkel próbálj meg barátkozni, akikkel közös az érdeklődési köröd.
A kérdés, hogy ez számodra mekkora probléma?
Nem vagyunk egyformák. Van, aki jobban igényli a barátokat, van, aki kevésbé. De elkeseredned semmiképp nem kell.
Nem tudok neked semmi vigasztalót mondani, de arról biztosítalak, hogy nem vagy egyedül a dologgal.
Annyi a különbség, hogy én 18 vagyok már, de ugyanúgy nincsen egy barátom/barátnőm se :D
Nekem vannak,de mindegyik b*aszik kimozdulni a pasija nélkül,márha már találunk olyan napot ami mindkettőnknek jó és éppen nem a párjukkal vannak. ( esély kb 10%) Valami csoda folytán ez télen/ősszel megszűnik és előbújnak a szerelmespárok :D :D
Ezért én is egyedül lennék nyáron,de csatlakoztam egy jógás csoporthoz és egy felnőtt színjátszó körhöz. Így nem fogok unatkozni.
Szerintem ez neked is bejöhet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!