Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Minden visszautasításnál...

Minden visszautasításnál meghalok egy picit belül... Hogyan tudnék ezen változtatni?

Figyelt kérdés
Ilyenkor egy értéktelen szarnak érzem magam, élni sincs kedvem...

szept. 16. 21:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Menj bodyzni. Az izmosabb fiúk jobban tetszenek a lámyoknak és önbizalmad is megjön.
szept. 19. 04:22
 22/25 anonim válasza:

Ne külső visszaigazolásokra építsd az önbizalmad, mert az gyengévé tesz. Amilyen jól tud esni egy dicséret vagy elismerés, pont annyira fájhat a visszautasítás vagy negatív komment.

Rendelkezz egy belső stabilitással, amiből senki nem képes könnyen kizökkenteni. Ezáltal vonzóbb is leszel mások számára, mert tudat alatt megérzik.

Gondolj arra, hogy nem mindenkinek egyezik az ízlése. Nincs hiány lányokból a Földön, ha nem tetszel az egyiknek, majd egy másiknál lesz esélyed. Persze azért dolgozz magadon és néha hallgass a kritikára.

szept. 24. 16:39
 23/25 A kérdező kommentje:

22

De hogyan tegyek szert erre a belső stabilitásra?

szept. 24. 18:19
 24/25 anonim válasza:

Gyakorlással fejleszthető. Az első legfontosabb lépés az önreflexió, őszintén nézz magadba és realizáld az erősségeid és gyengeségeid. Hogy néz ki az álom-éned? Hogy viselkedik, mik a szokásai? Írj listát a mostani szokásaidról és pontozd őket, tűzz ki egy célt.

Te járnál a mostani éneddel, ha ellenkező nemű lennél?

Ne azonosulj a külsőddel, te nem a tested, nem az agyad vagy a gondolataid/érzelmeid vagy, hanem a tudat, ami megéli ezeket - ezáltal picit eltávolodsz az ezekre szánt sértésektől (de a bókoktól is).

Próbálj ki új dolgokat, ahol gyakran megéled a kudarcot és jobban hozzászoksz. Ha kompetens vagy és jó a megjelenésed, az sokat dob az önbizalmadon.

szept. 24. 18:57
 25/25 anonim ***** válasza:

Ne vedd ennyire komolyan az életet,

Hasonlóan éreztem mielőtt megismertem egy lányt akibe halálosan szerelmes voltam de végül elhagyott

Miután sikerült erőt vennem magamon rájöttem hogy túl komolyan vettem az életet

Azóta ha megtetszik egy lány mindegy mi a helyzet teszek nála egy próbát ha vissza utasít nem számít mivel nekem már semmi sem számít

Ha meg kapok egy esélyt akkor lehet kicsit ünnepelni

Mióta így élek nagyon sok lányt volt szerencsém megismerni és mégtöbben utasítottak vissza, de a végén a visszautasítások nem is fognak számítani annál inkább a storyik amikor összejött

Persze ne értsd félre nem szívtelennek kell lenni, abban bízok egyszer újra rátalálok arra a szerelemre amit elvesztettem ott akkor , mert akkor még lehetnék boldog

szept. 25. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!