A tanácsotokra lennék kíváncsi. Ti mit mondanátok?
Nemrég lett diákmunkám és már ott dolgozom lassan 1 hónapja. Van ott egy kb velem egykorú srác aki utalgatásokat tesz arra, hogy tetszem neki. De, hogy őszinte leszek: Nemrég léptem ki egy kapcsolatból és most még egy darabig biztos nem szeretnék magamnak barátot.
Plusz még ott van az is, hogy ez egy olyan munka amikor folyamatosan beszélned kell a munkatársaiddal, hogy ne essen szét minden ( gyorséttermi munka).
Nem tudom, hogy hogyan reagálna a visszautasításra és esetleg emiatt a munkában keresztbetenne e nekem.
Hogyan tudjam vele közölni azt, hogy én nem érdeklődőm úgy iránta. Szeretném ezt normális keretek között vele megbeszélni.
Ha Budapesten van ,en vallalom jo odnzert,h odaallok ele es megmondom,h az anyad vagyok es megtiltom ,h randizzon veled. Apacanak keszulsz .
Kp-t fogadok csak el.
Mond meg neki, hogy a magánéletedben nem vele képzeled el a jövőt.
Ez tapintatos és nem is hagy találgatni való rést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!