Mi a véleményetek és a tanácsotok az eddigi életemhez kapcsolódóan?
Figyelt kérdés
Csomó ideig jól éreztem magam,meg voltam magammal elégedve..aztán még 7.be volt egy srác akibe soha senkinél jobban nem voltam szerelmes..aztán visszautasított hogy csúnya vagyok..ez volt az a pont ahonnan egyre lejjebb indultam..aztán elkezdtem pasizgatni,hogy szerezzek egy kis önbizalmat de ehelyett mindenki csak ki akart használni aztán ezt nem hagytam :P egészen tavaly decemberig amikor életem mélypontját éltem :P ilyen tipikus p*csa lettem egy srác miatt..14 évesen elkezdtem piálni meg cigizni csak hogy megfeleljek neki..aztán elhitette velem hogy szeret..majd egyszer átmentem hozzájuk és én naivan tényleg azt hittem hogy csak filmezni fogunk..aztán leitatott és megerőszakolt..gumi meg minden nélkül..szerencsére nem lett terhesség a dologból..aztán utána volt egy srác aki tényleg tök aranyos volt meg minden,szinte már majdnem kapcsolatban voltunk, aztán elhívott egy társaságba..ahol 50 ember szeme láttára megalázott elhordott mindennek majd elküldött a p*csaba meg tényleg a legtöbb srác csak szexet akart tőlem:) És most is ezert latom ebben a srácban is(aki mos tetszik) azt hogy biztos csak ki akar használni mert a sok rossz tapasztalat :/..na mindegy ezek után sikerült a barátaim segítségével talpra állnom mondjuk az önbizalom meg fejlesztés alatt van de rajta vagyok az ügyön :D Tanácsot meg véleményeket várok!2016. nov. 9. 14:18
1/12 anonim válasza:
Ez a megerőszakolós téma lesokkolt engem... és abból mi lett? legalább feljelentetted? szüleid mit szóltak vagy ez hogy volt? hány éves vagy?
2/12 A kérdező kommentje:
nem nem akartam szólni senkinek,csak két barátnőmnek mondtam el és ők is kiakadtak rám emiatt..:/ végül is én is ugyanolyan hibás vagyok sejthettem volna..most 16 vagyok akkor 14 voltam :)
2016. nov. 9. 14:30
3/12 anonim válasza:
ttól még szólnod kellett volna... szerintem az lehet a baj hogy túlságosan meg akarsz felelni és ezt sugárzod magadból amit megéreznek rajtad a fiúk és úgy vannak vele "ó ezzel a lánynal akármit megtehetek azt csinálja amit mondok neki" te meg ezt ezekszerint hagyod is szóval a hozzáállásodon kéne változtatni szerintem. A mai világban nagyon meg kell válogatni kivel állsz szóba ha egy k*va vagy akkor mind1 de ha rendes lány vagy akkor résen kell lenni
4/12 A kérdező kommentje:
Kösönöm :)
2016. nov. 9. 14:46
5/12 anonim válasza:
A véleményem az, hogy ha a gyerek a gyerekkorban a játszótéren keresi az önbecsülését, valószínű a csattogós lepke nem tesz vele ilyet. De hát ha már 13 évesen felnőtteset játszunk, akkor a játék eredménye a mai világban sajnos lehet ilyen is.
6/12 Firedoom válasza:
Rendes barataid vannak.
Korabban mar emlitettek a problemak gyokeret: minden aron megakarsz felelni az embereknek. Ez igy nagyon nem jo. Mondhatnak amit akarnak, lerondazhatnak, elhordhatnak akarminek, de semmi ertelme. Tudom, hogy faj hallani, de legalabb megtudod, hogy kit kerulj el.
Dicseretes, hogy probalkozol es ezek utan sem roppantal ossze. Eros szemelyiseged lehet. Erdemleges tanacsot nem tudok adni, de sok sikert kivanok. Ennyi rossz utan megerdemelnel egy harmonikus kapcsolatot.
7/12 A kérdező kommentje:
Értem :) Ez is egy vélemény szóval tiszteletben tartom
2016. nov. 9. 18:21
8/12 anonim válasza:
Erre a válaszra nem számítottam.
Most már színpatikus r1banc is lettél!
Végre valaki egyedi a sok átlagos unalmas csaj közül.
9/12 Firedoom válasza:
Na ezt adom. Keves valasza van a sracnak amivel nem ertek egyet, de a masodik hozzaszolasa oda csapott rendesen. Es az meg jogos is. Nem sokan viselik el a kritikat
10/12 A kérdező kommentje:
Haha :D Szimpatikus r*b@nc se voltam még..de köszönöm a tanácsokat meg a véleményeket mindenkinek,viszont egy kérdésem lenne még felétek.Hogyan bízhatok újra a fiúkban?Mindent próbáltam de egyszerüen nem megy..mindig ott van a bizonytalanság a féltékenység és a félelem a pofáraeséstől..
2016. nov. 9. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!