Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek és a tanácso...

Mi a véleményetek és a tanácsotok az eddigi életemhez kapcsolódóan?

Figyelt kérdés
Csomó ideig jól éreztem magam,meg voltam magammal elégedve..aztán még 7.be volt egy srác akibe soha senkinél jobban nem voltam szerelmes..aztán visszautasított hogy csúnya vagyok..ez volt az a pont ahonnan egyre lejjebb indultam..aztán elkezdtem pasizgatni,hogy szerezzek egy kis önbizalmat de ehelyett mindenki csak ki akart használni aztán ezt nem hagytam :P egészen tavaly decemberig amikor életem mélypontját éltem :P ilyen tipikus p*csa lettem egy srác miatt..14 évesen elkezdtem piálni meg cigizni csak hogy megfeleljek neki..aztán elhitette velem hogy szeret..majd egyszer átmentem hozzájuk és én naivan tényleg azt hittem hogy csak filmezni fogunk..aztán leitatott és megerőszakolt..gumi meg minden nélkül..szerencsére nem lett terhesség a dologból..aztán utána volt egy srác aki tényleg tök aranyos volt meg minden,szinte már majdnem kapcsolatban voltunk, aztán elhívott egy társaságba..ahol 50 ember szeme láttára megalázott elhordott mindennek majd elküldött a p*csaba meg tényleg a legtöbb srác csak szexet akart tőlem:) És most is ezert latom ebben a srácban is(aki mos tetszik) azt hogy biztos csak ki akar használni mert a sok rossz tapasztalat :/..na mindegy ezek után sikerült a barátaim segítségével talpra állnom mondjuk az önbizalom meg fejlesztés alatt van de rajta vagyok az ügyön :D Tanácsot meg véleményeket várok!

2016. nov. 9. 14:18
1 2
 11/12 Firedoom ***** válasza:
A bizalmat sokszor meg kell elolegezni, igy a pofaraeses eselye megmarad. Probalkozhatsz, beszelhetsz a barataival, ismeroseivel, hogy ok milyennek latjak vagy probalkozz visszafogottabb sracnal. Ennyi jutott eszembe.
2016. nov. 9. 19:34
 12/12 anonim ***** válasza:
56%

Nem kell bízni a "fiúkban". A "fiúk" ugyanis nem egy egységes valami, hanem egyénekből állnak. A lényeg az, hogy legyen egyéniséged, és ne másoknak akarj megfelelni. Tehát döntsd el magadban, hogy addig nem fekszel le senkivel, amíg meg nem ismered rendesen. Legyenek neked is szabályaid, amikhez a fiúknak kell alkalmazkodni (bár ne menj át a ló túloldalára, azaz ne legyél fa*pina). Ha látják rajtad a fiúk, hogy nem lehet könnyen megkapni, akkor tisztelni is fognak, és nem csak úgy lesznek vele, hogy te leszel a következő lány, akit megdugnak, mert meg lehet.

A "fiúk" dologról meg még annyit, hogy azt is fogadd el, hogy attól, hogy volt egy-két rossz tapasztalatod, ez nem azt jelenti, hogy mindegyik fiú egy sötét lelkű vadállat. Az írásodból meg kicsit az jön le, hogy te ilyen kis áldozatnak állítod be magad, akit a gonosz "fiúk" bántanak. Ezt is felejtsd el. Te is legalább annyira hibás vagy a történtekért, mint a fiúk. Azt ugyanis fogadd el, hogy ha kínálgatod magad a fiúknak, akkor ki is fognak használni (ami persze az ő hibájuk is, nem védem őket), ezért írtam, hogy te te akarj nekik megfelelni, hanem érd el, hogy ők feleljenek meg neked. Legyen egyéniséged, na jó éjszakát.

2016. nov. 9. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!