Minden visszautasításnál meghalok egy picit belül... Hogyan tudnék ezen változtatni?
10
Sajnos a randiig se szoktam eljutni.
12
Hát figyelj, ez a "nem egymást keressük" a "ronda vagy, nem kellesz" virágnyelven.
Naná, hogy nem mondja meg a pszichológus. Akkor nem is lenne jó. Mindenkinek saját magából kell kiásni a megoldókulcsokat.
Nem verseny az élet.
Nem tudom mióta jársz, milyen terápiát alkalmaz, de biztosan nincs veled gond.
Önbizalomhiány empatikus, támogató közegben fog épülni kizárólag.
Barátaid, hobbik vannak? Sikerélmények más téren?
Már nem járok. Felesleges pénzkidobásnak ítéltem meg, ráadásul a bizalom is elveszett...
Vannak barátaim (imádom is őket), hobbijaim is. Meg tulajdonképpen sikerélmények is. Már csak társra vágyom, de a nők lenéznek engem, a hátam mögött én vagyok a "nyomi", meg még ki tudja, milyen szépeket gondolnak rólam...
Úgy neveltek, hogy neked mindig minden megadatott, soha nem volt megtagadva semmi?
Nos, ilyen az élet, ebbe jobb, ha beletörődsz és elengeded. A nők 98%-át te is elutasítanád, mert nem tetszik valamiért vagy nem passzoltok. Ne csodáld, ha te is elutasítást kapsz. Inkább örülj, hogy nem mindenki tapad mindenkire, abból is kapcsolati katasztrófa lenne. Vita lavinák, pénzügyi csődök, csonka családok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!