Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gáz ha 30 évesen, már nem...

Gáz ha 30 évesen, már nem játszok videó játékokkal?

Figyelt kérdés
Régen nagyon kocka voltam, imádtam a videójátékokat. De valami megváltozott, már egyáltalán nem érdekelnek, így 30 évesen. Sok haverom van, akik még játszanak 30 felett is, de engem már nem tudnak lekötni. Velem lett baj?

szept. 16. 09:58
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%

Talán kiégtél.Esetleg nézz streemereket.The Vr,Nessaj,Zsoze őket tudom ajanlani.Jókat szoktam nevetni.Sok játéknál a story az nagyon jó,mint egy sorozatot néznél végig.

Én sosem voltam nagy gémer,nem volt rá lehetőségem,most meg csak a Wot amit nyomok már 6 éve.De amig néztem ahogy játszanak és a játékokat,kedvet kaptam csinálni egy játékot,ezért elkezdtem Unreal Engine-ben egy sajátot már 2 éve.

szept. 16. 11:01
 12/29 anonim ***** válasza:

11 vagyok

Amugy 40 vagyok már.

szept. 16. 11:03
 13/29 A kérdező kommentje:
Kiégtem mert ráuntam a játékokra? Ez vicc. Ezer más dolog köt le, mint hogy egy virtuális világban hányszor halok meg. Nem én égtem ki, ti menekültök egy virtuális világba, a való élet helyett.
szept. 16. 11:17
 14/29 anonim ***** válasza:
89%

Figyed má..a depiből átment támadóba :D

Beszarás!

szept. 16. 11:23
 15/29 anonim ***** válasza:
0%
Vegyél Nintendot. Én is azt vettem. Vagy jön majd a Gta6. Meg ősszel is jönnek új gamek. Szóval ha nem szeretsz gamelni , akkor menj máshová depizni.
szept. 16. 11:32
 16/29 anonim ***** válasza:
79%

Nem kinőttél belőle, csak meguntad.

Lehet később visszatér majd ez a vágy, van, aki nem tud ugyanazért lelkesedni évtizedekig, mások meg igen.

De ettől se komolyabb, se komolytalanabb nem lettél.

szept. 16. 11:45
 17/29 anonim ***** válasza:
11%
Kérdező, ebben teljesen igazad van, amit utoljára írtál. Az a normális, ha az embert a való világ dolgai jobban lekötik, mint hogy egy ilyen mentálisan nem éppen fejlesztő tevékenységet csináljon, mint a kockulás, számítógép, okostelefon és tv előtti zombulás. Ha ezek a fő "hobbijai" valakinek, az biztos hogy valami problémára utal. Pl. a való életben nem tudja meglátni, megtalálni azt ami boldoggá teszi, nem tudja mi érdekli,nincs önismerete, vagy amit írtál hogy menekül valami elől, stb.
szept. 16. 11:46
 18/29 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem meg, akinek abból áll az élete, hogy csak felkel, dolgozik, eszik, fürdik, most, főz, na ezek a zombik.

Egy ilyen élet teljesen értelmetlen, ahol nincs hobbi.

Az ilyen hasznos idiótákból élvezik a, gazdagok az életüket, akiknek termelik a pénzt!

szept. 16. 12:13
 19/29 anonim ***** válasza:
2~ Ellenkező esettel sem lenne probléma!
szept. 16. 12:47
 20/29 anonim ***** válasza:
17~ Jó ég, szintén sötét általánosítás!
szept. 16. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!