Gáz ha 30 évesen, már nem játszok videó játékokkal?
Figyelt kérdés
Régen nagyon kocka voltam, imádtam a videójátékokat. De valami megváltozott, már egyáltalán nem érdekelnek, így 30 évesen. Sok haverom van, akik még játszanak 30 felett is, de engem már nem tudnak lekötni. Velem lett baj?
Talán kiégtél.Esetleg nézz streemereket.The Vr,Nessaj,Zsoze őket tudom ajanlani.Jókat szoktam nevetni.Sok játéknál a story az nagyon jó,mint egy sorozatot néznél végig.
Én sosem voltam nagy gémer,nem volt rá lehetőségem,most meg csak a Wot amit nyomok már 6 éve.De amig néztem ahogy játszanak és a játékokat,kedvet kaptam csinálni egy játékot,ezért elkezdtem Unreal Engine-ben egy sajátot már 2 éve.
szept. 16. 11:01
12/29 anonim válasza:
11 vagyok
Amugy 40 vagyok már.
szept. 16. 11:03
13/29 A kérdező kommentje:
Kiégtem mert ráuntam a játékokra? Ez vicc. Ezer más dolog köt le, mint hogy egy virtuális világban hányszor halok meg. Nem én égtem ki, ti menekültök egy virtuális világba, a való élet helyett.
szept. 16. 11:17
14/29 anonim válasza:
Figyed má..a depiből átment támadóba :D
Beszarás!
szept. 16. 11:23
15/29 anonim válasza:
Vegyél Nintendot. Én is azt vettem. Vagy jön majd a Gta6. Meg ősszel is jönnek új gamek. Szóval ha nem szeretsz gamelni , akkor menj máshová depizni.
szept. 16. 11:32
16/29 anonim válasza:
Nem kinőttél belőle, csak meguntad.
Lehet később visszatér majd ez a vágy, van, aki nem tud ugyanazért lelkesedni évtizedekig, mások meg igen.
De ettől se komolyabb, se komolytalanabb nem lettél.
szept. 16. 11:45
17/29 anonim válasza:
Kérdező, ebben teljesen igazad van, amit utoljára írtál. Az a normális, ha az embert a való világ dolgai jobban lekötik, mint hogy egy ilyen mentálisan nem éppen fejlesztő tevékenységet csináljon, mint a kockulás, számítógép, okostelefon és tv előtti zombulás. Ha ezek a fő "hobbijai" valakinek, az biztos hogy valami problémára utal. Pl. a való életben nem tudja meglátni, megtalálni azt ami boldoggá teszi, nem tudja mi érdekli,nincs önismerete, vagy amit írtál hogy menekül valami elől, stb.
szept. 16. 11:46
18/29 anonim válasza:
Szerintem meg, akinek abból áll az élete, hogy csak felkel, dolgozik, eszik, fürdik, most, főz, na ezek a zombik.
Egy ilyen élet teljesen értelmetlen, ahol nincs hobbi.
Az ilyen hasznos idiótákból élvezik a, gazdagok az életüket, akiknek termelik a pénzt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!