Ősember honnan tudta hogy hogyan kell pattintani egy követ? (Nem volt még gyakori, hogy megkérdezze)
Rég rossz, ha valamit csak úgy tud meg valaki, hogy másoktól megkérdezi és ennyire rá van utalva a segítségre. Nem pedig jön egy probléma, és azt magától próbálja megoldani, rájönni, kitalálni.
Honnan tudta hogy kell? Nem tudta. Addig próbálgatták, tesztelték és fejlesztették a tudást és tapasztalatot, míg egyre jobb nem lett minden. Kihalt volna az emberiség, ha az lett volna a hozzáállás, hogy majd jön valaki és megmondja hogy legyen, én addig itt várok és nem csinálok semmit.
Azt hittem arra irányult a kérdés, hogy ki volt az első aki rájött a dolgokra. Vagy ha azt válaszolják hogy mástól tanulták meg, akkor a tanító kitől tanulta - azaz mindig kell legyen egy forrás amiből elindult az egész.
Nyilván amikor valaki rájött egy működőképes dologra, azt továbbadták egymás között.
"Jó de úgy fejlődött az emberiség hogy láttam mástól az elején valamit azt amit már feltaláltak."
Akkor ezzel most megválaszoltad a saját kérdésedet. Honnan tudta? Látta mástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!