Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ősember honnan tudta hogy...

Ősember honnan tudta hogy hogyan kell pattintani egy követ? (Nem volt még gyakori, hogy megkérdezze)

Figyelt kérdés
szept. 11. 08:04
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Próbálgatta.
szept. 11. 08:11
 2/29 anonim ***** válasza:
100%

Rég rossz, ha valamit csak úgy tud meg valaki, hogy másoktól megkérdezi és ennyire rá van utalva a segítségre. Nem pedig jön egy probléma, és azt magától próbálja megoldani, rájönni, kitalálni.

Honnan tudta hogy kell? Nem tudta. Addig próbálgatták, tesztelték és fejlesztették a tudást és tapasztalatot, míg egyre jobb nem lett minden. Kihalt volna az emberiség, ha az lett volna a hozzáállás, hogy majd jön valaki és megmondja hogy legyen, én addig itt várok és nem csinálok semmit.

szept. 11. 08:11
 3/29 anonim ***** válasza:
20%
Látta a többiektöl.
szept. 11. 08:12
 4/29 A kérdező kommentje:
Jó de úgy fejlődött az emberiség hogy láttam mástól az elején valamit azt amit már feltaláltak. Sose lenne villamos ha úgy kellene megcsinálni hogy az őskorban a semmiből kell létrehozni.
szept. 11. 08:26
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem volt hol megkérdeznie, hogy hogyan kell, de nem is 10 perc alatt jött rá.
szept. 11. 08:33
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem arra irányult a kérdés, hogy ki volt az első aki rájött a dolgokra. Vagy ha azt válaszolják hogy mástól tanulták meg, akkor a tanító kitől tanulta - azaz mindig kell legyen egy forrás amiből elindult az egész.

Nyilván amikor valaki rájött egy működőképes dologra, azt továbbadták egymás között.

"Jó de úgy fejlődött az emberiség hogy láttam mástól az elején valamit azt amit már feltaláltak."

Akkor ezzel most megválaszoltad a saját kérdésedet. Honnan tudta? Látta mástól.

szept. 11. 08:34
 7/29 A kérdező kommentje:
Ja értem valaki 1 millió év alatt feltalálta
szept. 11. 08:50
 8/29 anonim ***** válasza:
Amúgy az igazi redpill az hogy az evolució és a modern tudomàny is "f around and find out" alapon működik. Azért volt idejük próbàlgatni. Nekik nem kellett minden reggel 7-8-kor iskolàban/munkàban megjelenni.
szept. 11. 08:50
 9/29 anonim ***** válasza:
Megkérdezte a varázslót
szept. 11. 08:59
 10/29 anonim ***** válasza:
0%
Inkább az a nagy kérdés hogy ebben az időben amikor köveket pattintott, hogy "találta" fel pl a boszniai piramisok építését, amik nagyobbak az egyiptomi piramisoknál. És miért építette őket?
szept. 11. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!