Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Illő dolog megkérdezni valakit...

Illő dolog megkérdezni valakitől hogy kinek veszi a felnőtt pelenkát? Ha tőled megkérdeznék válaszolnál rá?

Figyelt kérdés

MarketPlace en találtam nagyon olcsón több hónapra elég felnőtt pelenkát, sajnos már nem írják fel a normális fajtát, ugyanis már nincs rá támogatás, így teljes áron kénytelen az ember megvenni!

Elmentem a 10 csomag pelenkáért, a hölgy pedig megkérdezte, hogy kinek lesz, idős hölgynek vagy esetleg úrnak?

Én válaszoltam neki végülis, hogy a nagymamámnak lesz, ami igaz is.

Viszont távozást követően megfogant bennem egy gondolat, hogy mégis mi a fene volt ez? Mi köze hozzá, hogy ki fogja hordani ezt a segédeszközt? És ha mondjuk magamnak kellett volna hogy vásárolják? Az nagyon kellemetlen lett volna. akkor mit mondok? Ezért kérdezem, hogy szerintetek illő dolog egy ilyet megkérdezni egy ilyen tabunak számító segédeszköz vásárlása esetén?

Te is válaszolnál rá? Vagy mit mondanál?

2024. jún. 17. 19:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Nem konkrétan kérdezte. Azt kérdezte, hogy idős hölgynek vagy úrnak. Csak annyit kellett volna válaszolni, hogy hölgynek. Valószínűleg nem véletlenül kérdezte meg. És nemekre kérdezett rá ...
2024. jún. 17. 19:41
 2/14 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem semmi baj ezzel. Valószínűleg csak kedves akart lenni. Erre az a jó válasz, hogy egy idős családtagnak. Ha neked kellett volna, arra is.
2024. jún. 17. 19:42
 3/14 anonim ***** válasza:
91%

Nem hiszem hogy lett volna a szavai mögött bármi rossz vagy jóindulat, szerintem csak szimplán beszélgetni akart udvariasságból valamiről.

Amúgy nem gondolnám hogy annyira tabu lenne a felnőtt pelenka, azok az emberek akik idős hozzátartozókat ápolnak például rendszeresen használják és veszik őket. A legtöbb ember szerintem erre asszociál akkor ha felnőtt pelenkát említ valaki.

Mondjuk én személy szerint ettől független nem biztos hogy rákérdeznék erre hogy kinek lesz. Abból például elég kellemetlen helyzet lehet ha kiderül hogy például egy lebénult személynek, hozzátartozónak, párnak megy a pelenka.

2024. jún. 17. 19:44
 4/14 anonim ***** válasza:
47%
Az eladó is eladta. Tehát nyilván ők is használták, amíg kellett. Egy ilyen szituációban pláne semmi ciki nem volt a kérdésben.
2024. jún. 17. 19:47
 5/14 anonim ***** válasza:
53%

Én meg face adok veszek csopiban vettem használtan bútort.

Hát az eladó az iskolai végzettségemről is kifaggatott..(körbeleste az egész face oldalam)

Es amikor ezen kiakadva ezt szétkürtöltem hogy milyen lenne már egy obiban vagy mediában vagy boltban akár kényérvásárláskor hogy nekem be kéne mutatkozzak is, meg magyarázzam a magánéletem hol tanultam mit csinálok?

Még azt a választ kaptam hogy teljesen normális az hogy az emberek vevő-eladó kapcsolatban is egymást kukkolják a facen!

2024. jún. 17. 19:54
 6/14 anonim ***** válasza:
17%
*szóval mikor elmentem a bútorért akkor személyesen elkezdett faggatni a sulimról meg a faces adataimrol.
2024. jún. 17. 19:55
 7/14 anonim ***** válasza:
14%
Mintha bármi köze is lenne hozzám. Kiakadtam teljesen.
2024. jún. 17. 19:55
 8/14 anonim ***** válasza:
52%
Ha csak a neme érdekelte, szerintem az nem olyan gáz.
2024. jún. 17. 20:29
 9/14 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem a többi se gáz. Nem azt kérdezte, hogy önnek kell - e? És nem tette ki a fotójat a facebookra. Nem is értem az ilyen jellegű kérdéseket. Ennyire ne legyünk már ufók.
2024. jún. 17. 20:32
 10/14 anonim ***** válasza:
79%

Egy nönek meg egy férfinek más tipusú pelenka kell, máshol keletkezik a probléma anatómiai okokból.

Ez nem "direkt rákérdezés", egyszerü segítökészség

2024. jún. 17. 20:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!