Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Illő dolog megkérdezni valakit...

Illő dolog megkérdezni valakitől hogy kinek veszi a felnőtt pelenkát? Ha tőled megkérdeznék válaszolnál rá?

Figyelt kérdés

MarketPlace en találtam nagyon olcsón több hónapra elég felnőtt pelenkát, sajnos már nem írják fel a normális fajtát, ugyanis már nincs rá támogatás, így teljes áron kénytelen az ember megvenni!

Elmentem a 10 csomag pelenkáért, a hölgy pedig megkérdezte, hogy kinek lesz, idős hölgynek vagy esetleg úrnak?

Én válaszoltam neki végülis, hogy a nagymamámnak lesz, ami igaz is.

Viszont távozást követően megfogant bennem egy gondolat, hogy mégis mi a fene volt ez? Mi köze hozzá, hogy ki fogja hordani ezt a segédeszközt? És ha mondjuk magamnak kellett volna hogy vásárolják? Az nagyon kellemetlen lett volna. akkor mit mondok? Ezért kérdezem, hogy szerintetek illő dolog egy ilyet megkérdezni egy ilyen tabunak számító segédeszköz vásárlása esetén?

Te is válaszolnál rá? Vagy mit mondanál?

2024. jún. 17. 19:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy nem udvariatlanságból kérdezte, hanem mert adott volna, ill. kínált volna mást is, ha úrnak lesz. De mivel hölgynek vitted, nem folytatta.

Abból indulok ki, hogy pl. édesanyámnak is adtak nemrég pelenkát a nagymamám részére, és hozzá sok holmit, ami idős hölgynek jó (ami megmaradt egy elhunyt után).

2024. jún. 17. 20:40
 12/14 anonim ***** válasza:

1. Szerintem egyáltalán nem tabutéma, eleve nem szabadna annak lennie.

2. Attól függően, hogy nőnek vagy férfinek kell, más fajta a jó, mert a nedvesség nem azonos helyen keletkezik.

3. Itt semmi konkrétra nem kérdezett az eladó, segíteni akart, hogy a megfelelő tipust vegyed.

2024. jún. 17. 20:44
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy illik. Mondjuk en kulon ferfi es noi pelenkakat latok boltban ( Anglia, de emberi test szinten), mivel a vizelet anatomiai okokbol mashol jon. De akkor a csomagolason rajta van.
2024. jún. 18. 01:33
 14/14 anonim ***** válasza:
13-as: de az eladó NEM AZT kérdezte, KINEK LESZ a pelenka, HANEM a nemére kérdezett rá. (Itt meg sok üzletben vegyesen vannak a férfi/nöi pelenkák)
2024. jún. 18. 08:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!