Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nőként mi zavarna jobban a...

Nőként mi zavarna jobban a nyilvános női mosdóban?

Figyelt kérdés

Ha összefutnál bent a helyi bolond középkorú faszival, aki nőnek hiszi magát, de amúgy rendeltetésszerűen használja a mellékhelyiséget. (Emberünk nem transznemű, hanem tényleg bolond)

Vagy ha összefutnál egy prostituálttal, amint éppen távozik a fülkéből a férfi kuncsaftjával a menet után, aminek részleteit még pont volt "szerencséd" hallani.

Igazából a kérdést személyes tapasztalat ihlette. Én az utóbbi jelenségbe futottam bele. Ezt meséltem valakinek, ő pedig rá akart kontrázni, hogy ő látott rosszabbat, és az elsőt hozta példának.

ma 10:22
A kérdező szavazást indított:
A bolond zavarna jobban, aki nőnek hiszi magát
A prostitált és a kuncsaftja zavarna jobban
11 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Egyik se, nem foglalkoznék velük
ma 10:32
 2/11 anonim ***** válasza:
67%
mind a 2
ma 10:36
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
Mindkettő zavarna és mindkettőt jelenteném az illetékesnek, bár a második egy kicsit jobban zavarna, elvégre ott több dolog történt.
ma 10:41
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

A második.

Engem nem érdekel, hogy ki megy be a szomszéd fülkébe szrni-hugyozni. Ha nem zaklat, nem rombol, nem kell a tapsolást hallgatnom, akkor nincs miről beszélni.

ma 10:51
 5/11 anonim ***** válasza:
Egyik sem zavarna.
ma 11:02
 6/11 anonim ***** válasza:
45%
Úgy érzem hogy neked a transznemű és a "bolond nőnek hiszi magát" között az a különbség hogy ott tart-e, hogy nem veszed észre.
ma 11:45
 7/11 A kérdező kommentje:
#6 Téves a feltételezés. Nem azért nem mondom, hogy transznemű, mert látszik, hogy biológiailag nem nő, hanem egyébként is látom máshol, hogy hogy viselkedik. Máskor magában beszél, kurjongat, szexuális ajánlatokkal zargatja a buszsofőröket, stb. Inkább bolondnak/mentális betegnek mondanám, mint transznak. Független attól, hogy az elmesélt szituban kivételesen normálisan viselkedett.
ma 12:01
 8/11 anonim ***** válasza:
Miert nem ba…átok pofán?
ma 12:02
 9/11 A kérdező kommentje:

#8 A normálisan viselkedő embert a mosdóban miért kellett volna?

A prostival meg a kuncsaftjával meg nem fogok egy elhagyatott mosdóban egyedül balhézni.

ma 12:07
 10/11 anonim ***** válasza:
A magába beszélést meg a kurjongatást nem nevezném normális viselkedésnek
ma 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!