Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nőként mi zavarna jobban a...

Nőként mi zavarna jobban a nyilvános női mosdóban?

Figyelt kérdés

Ha összefutnál bent a helyi bolond középkorú faszival, aki nőnek hiszi magát, de amúgy rendeltetésszerűen használja a mellékhelyiséget. (Emberünk nem transznemű, hanem tényleg bolond)

Vagy ha összefutnál egy prostituálttal, amint éppen távozik a fülkéből a férfi kuncsaftjával a menet után, aminek részleteit még pont volt "szerencséd" hallani.

Igazából a kérdést személyes tapasztalat ihlette. Én az utóbbi jelenségbe futottam bele. Ezt meséltem valakinek, ő pedig rá akart kontrázni, hogy ő látott rosszabbat, és az elsőt hozta példának.

ma 10:22
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
#10 A mosdóban nem csinált ilyeneket. Amúgy szoktuk látni, hogy ilyen kb mindig, de a mosdós esetnél normális volt.
ma 12:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Lelkileg mind a kettő zavarna. Higiénia tekintetéböl a második.
ma 13:34
 13/13 anonim ***** válasza:
Mindkettő zavarna valamennyire, de még el tudnám viselni. Egyik sem zavar jobban a másiknál, mert egyik sem rendeltetésszerűen használja a WC-t (az egyik nem arra, amire kellene, a másik nem azt a WC-t, amit kellene).
ma 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!