Lányok ti mi alapján döntitek el, hogy melyik fülkébe mentek a mosdóban?
Szerintem mindenki a leghátso félreesoket valasztja, meg amik legközelebbre esnek.
En azt próbálom betájolni melyik lehet a legforgalmatlanabb amit pl nem választanék, azt választom inkább mert mások se azt választanák.
Pl a munkahelyen a legutolsóba mennék be mert az olyan "szeparáltnak" tűnik, ergo mindenkinél az a közkedvelt.
Aztán a 2. Egyszer sz.ros volt (és diplomás értelmiségi nők vannak a munkahelyen, de a sz.ros wc mintha kötelező lenne..), így marad az első.
Meg amikor bementem, láttam melyikből jönnek ki.
Az első a legforgalmatlanabb. (Ez 3 wc- s wc)
Aztan van egy koedukált wc, ahol 2 wc van csak bent, (2 ferfi dolgozó van csak)igy a másik mosdóban kopogni kell mielott bemegy vki, a hátsó a pasiké első a nők wc-je, es ide pl szinte egyik nő se jár be, (holott a pasik gyakorta a cégnél sincsenek bent mert pl az egyik sofőr és allandóan úton van, igy van egy infósunk és ennyi), így pl én azt használom fertőtlenítgetem is, a legpatyolattisztább antibakterializált leghigiénikusabb wc.
Azért szomorú, hogy a női undorítóbb. Nem először szembesülök ezzel, de na ☹️
Azt amúgy megkérdezhetem, hogy milyen munkakörben dolgozol? Nekem is csak női kollégáim vannak, de ez szépségszalon így nem meglepő. De hát mi nem vagyunk diplomások, nincs sofőrünk és infósunk se 😅
Állami cégnél vagyok, pénzügy könyvelés számvitel gazdaságibrész, és csoportvezetők, telephelyvezetők, igazgató, ig.helyettesek, jogász, felügyeleti szervek kihelyezett képviselete, munkaügy.
Több(24) intézmény KÖZPONTJA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!