Mit tegyek, ha olyan szinten szégyellős vagyok "idegenek" előtt, hogy nem merek kimenni mosdóba, inkább visszatartom?
Nem kamu kérdés! És nem kell oltogatni!
Az van, hogy ha apám, anyám vagy a tesóm hív ide valakit, akkor nem merek kimenni WC-re. Ha családtagról van szó, simán kimegyek, de amikor idegenek vannak itt, akkor nem merek. Idegesít és frusztrál az, hogy hallják, ahogy csobog a pisi, mert olyan hangosan pisilek (xd).
Ez akkor gázabb, amikor megvan a menstruációm, mivel ha cserélnem kell, akkor ki kellene vinni a kukába kidobni, mert a a WC-be nincs kuka, mivel anyám nem akar, mert büdös lesz a kukától a budi. Ilyenkor a szobámban szoktam cserélni, és addig tartom vissza a pisit, ameddig csak tudom. Most is itt van apám egyik munkatársa, és nem merek kimenni, már rendesen fáj a hasam, annyira kell pisilnem. Mit tegyek, hogy elmúljon ez a félelmem? Könnyű azt mondani, hogy csak menjek és pisiljek, de nagyon hangos lenne és cikinek érezném.
Szia!
Nem mondom, hogy csak menj ki, mert tudom, ez nem így megy. Inkább az érdekelne, mi okozza benned ezt a szorongást. Van erről valami elképzelésed?
Ha az okot kiiktatod, nem lesz következmény sem.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!