Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szeretnék elköltözni, hátrahag...

Szeretnék elköltözni, hátrahagyni az eddigi életemet, de vmi visszatart. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Vhogy úgy érzem, hogy bármennyire is rossz volt a fiatalkorom eddig, mégsem bírok elszakadni.
2019. jún. 4. 11:20
 1/5 anonim ***** válasza:
53%

Kezdetnek megtanulhatnál rendesen írni. Valami, valahogy.

Mesélj, miért rövidítettél? Sietsz valahova? Nyertél valamit azzal a három tizedmásodperccel, amivel hamarabb leírtad ezeket a szavakat?

2019. jún. 4. 11:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Vannak még emberek a környezetedben? Akik szeretettel gondoskodtak/gondoskodnak rólad? Mert akkor valószínűleg azért. Nem tudnád őket "cserben hagyni". De akkor is te érzed mi neked a legjobb, ha menni akarsz menj, persze ne úgy, hogy ezeket az embereket kizárod az életedből, hiszen szeretnek, segítettek eljutni oda, ahol most tartasz. Ha nincs ilyen, ha tényleg egyedül vagy menj, ne foglalkozz semmivel, mert akkor csak az újtól való félelem tart vissza, ezt pedig csak úgy küzdheted le, ha útra kelsz...

Bárhogy is döntesz azt kívánom legyen szerencséd! :)

2019. jún. 4. 11:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem költözz el és hagyd hátra az eddigi életed.
2019. jún. 4. 11:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Van egy idős menhelyi kutyusom, meg két talált cicám. Velük mennék. A családból mindig is kívülállónak éreztem magam, más utat jártam, nem is nagyon szerettek, de mégis ragaszkodom hozzájuk. Lehet, hogy el kéne felejtenem őket és saját családi, baráti kört kialakítani.
2019. jún. 4. 15:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Hová költöznél? Ha nem túl messzire az eddigi környezettől, akkor felesleges aggódnod. Meg amúgy is, lépj tovabb egyszerűen. Végy erőt magadon, és cselekedj.
2019. jún. 4. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!