Egyetemisták? Van akit visszatart az a pár szerencsétlen millió amit vissza kell fizetni ha elmegyünk külföldre és nem itt dolgozunk? Egy jó munkával hamar visszalehet fizetni azt a pénzt külföldről.
Igen ez a nyelv nem egy olyan akadály ami leküzdhetetlen lenne.
Mondjuk nálam ezek az adó dolgok meg amiket varga miska jelentget be újabban kezdi teljesen kiverni a biztosítékot. Ráadásul ez még csak a kezdet. Én pedig nem akarok aprópénzért éveket végig szenvedni hogy aztán még nyugdíjam se legyen majd.
41%-ék! Magyarországon ugyanúgy csicska ilyen munkahelyen
nem értem sok embert miért ez a csicska hülyeség tart vissza
Nem tart vissza. Apám a cégénél papíron bejelentett minimálbérrel teljes állásra titkárnőnek én meg Ausztriaban recepcióskodom fél éve. Magam után fizetem apámnak a bejelentéssel járó költségeimet.
Majd akkor fogom a képzési díjat visszafizetni ha az országban a politikusok nem fognak lopni.
Mérnöknek tanultam, egy éve dolgozom itthon -autóipar.
Nem 150-160 ezerért, ~4x ennyi nettóval, és kényelmes a munkám napi 8 óra irodában, + ingyen szállás, étkezés, mobil stb.
Akkor minek is menni máshova?
Azok akik "no-name" diplomát szereztek azok menjenek csak nyugodtan külföldre, ott se ér semmit a tudásuk, mint ahogy itthon se.
Kint elmosogatnak napi 10-12 órát, 1500€-t, vagy mennek áru-leltározónak, szalagra robotolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!