2 millió 800 ezer Fidesz-szavazat nem kis győzelem, ugye? Soha ennyi magyar nem szavazott még egy pártra.
De soha nem volt még ennyi szavazó, mióta demokrácia van.
2010-ben a Fidesz csak az itteni voksokat nézve szerzett 2760000 szavazatot, most itthon ennél kevesebbet 2594000t kapott.
Ezt már hallottam, de baromság!
Minden körben ott voltak az ellenzéki delegáltak is, részt vettek a számlálásban, a jegyzőkönyvet jóváhagyták.
A webes felület csak az eredmény közlésére van, nem a szavazás lebonyolítására, annyi az egész, hogy össze kell hasonlítani az urnákban lévő szavazatok számát a jegyzőkönyvekkel, a jegyzőkönyveket a neten megjelent adatokkal, egyezik-e, vagy nem.
Ha pedig az ellenzék arra nem képes, hogy minden bizottságba tagot delegáljon, hogy gondolhatja hogy akkora támogatottsága van, hogy meg tudja nyerni esetleg?
"Soha ennyi magyar nem szavazott még egy pártra."
Most sem, mivel a Fidesz-KDNP nevű pártszövetséget 2 párt alkotja, a 2 együtt kapott ennyi szavazatot.
Informatikus vagyok én is.
Az adatokat tárolni kell, és ezekhez bármikor hozzá lehet nyúlni. A hackerek is fel tudják törni még a nagyobb cégek rendszereit is (volt erre már több példa)
A kommunizmus idején is megoldották ezt, csak ott papírokat kellett átírni, itt számokat gépben. Ha a programban átírsz egy sort, az egész működését megváltoztathatod vele.
A videóban a férfi hangja zilált, szerintem pont úgy viselkedik, ahogy egy nagy titok elmondásakor viselkedne egy ember úgy, hogy a titkot biztos lesznek akik nem értik meg. Ha hazudik, jó színész, de talán inkább hiszek neki, mint bármelyik (!) politikusnak.
"Soha ennyi magyar nem szavazott még egy pártra."
Viszont most sem. Érzed hol a bibi a történetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!