Milyen érzés Applesíteni a cuccaidat és hátrahagyni a Windowst és az Androidot?
Nekem személy szerint a windows 10 átláthatalan rendszerével van bajom, minden össz-vissza van hányva, semmi logika benne. Sokat fejlődött w95 óta de nem látom azt a fejlődést, mint az androidba pl.
Android pedig jó 6-os már nagyon is jó csakis stock szinten! De amikor ráhúzzák ezt a moslék huawei, Samsung ui-t ui(felhasználói felület gyk.) attól a hányinger kerülget.
Másik meg a Sony Xperia xz2 kompakton kívűl nincs másik erőben meggegyező kompakt android telefon, és mennyit kérnek érte 160-190 ezer forintott, sony-k kamerája meg mai napig sehol nincs.
Mostani telefonom meg egy féltégla android a zsebenben alig fér el, akkor mint egy ixy+ sokszor attól félek betörik és kellemetlen hordani.
Nem is nagyon játszogatok, csak telefonálok fotózok és bizony ezért egy SE-t fogok venni ha bejön az ios akkor váltok i8-ra, ix annyira nem bejövös, mert picit nagyobb, mint az i8 meg a buta faxid is a kutyát nem érdekli touch id jobb.
macbook is jó lenne, lesz is csak előbb valami air kellene kezdéshez vagy egy régebbi pro.
Nekem SE volt. A kis kijelző kimonfottan előnyös! Sokáig birja az akku
Én szerettem. Most 6s van. Ezen jobb netezni, de ez az üzemidő kárára megy
A Windows-t teljesen nem tudom elhagyni (játszom is), de a napi használatú munkagépem ezer éve Mac.
Az Android-ot viszonylag korán dobtam (a 4-es éppen hogy megjelent), nem okozott törést az életemben, amúgy sem nagyon szerettem. A mostaniak egészen jók, de semmit nem ad, ami miatt egy kicsit is vágynék vissza rá, főleg, hogy a játszós PC-men kívül minden macOS, tvOS, iOS... Egyébként a legjobban az bosszantott, hogy az általam sokat használt DAV és Exchange szolgáltatásokhoz az Android sokkal kevésbé volt alkalmas, mint az iOS. Meg az idióta multitask-ja az elszabadult app-okkal és szolgáltatásokkal, amiket akkor vettem észre, amikor már ez -20% aksi időbe került. Ez gondolom azért már sokat javult azóta.
A Windows 10 szerintem messze a legjobb Windows, amit eddig láttam, talán az NT4 és a 2000 volt az, ami annó nálam az igazán használható Win kategóriába esett, bár akkor meg szívesebben Linuxoztam (amíg az iBook-om meg nem érkezett).
Telefonból a kiöregedő 5s helyett már 7-est választottam, a 8-as üveg borítása (ami az én szempontomból az egyetlen plusz volt) nem ért meg nekem 40e-et, a X meg annyira irreálisan drága a telefon használati szokásaimhoz, hogy semmi értelme nem lett volna.
Szerintem az Apple "jósága" akkor jön elő igazán, ha több Apple terméked van. Elég jó az ökoszisztéma.
Ha van rá lehetőséged és érdekel kicsit is ez a világ, akkor szerintem próbáld ki.
Már azóta vettem egy 64GB-os silver SE-t ami nagyon a szívemhez nőtt csak sajonos eláztam és a telefon is, most kezd jó lenni kivéve a kamera, némítógomb de már meghirdettem eladásra.
i8-at akarok venni 256gb silverben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!