Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi van az emberekkel?

Mi van az emberekkel?

Figyelt kérdés
Borzalmas mentális és morális állapotban vannak az emberek.Már olyan szintre jutottam hogy csak akkor megyek emberek közé ha muszáj.Bevásárláskor,közlekedésben,mindenki türelmetlen,udvariatlan,sőt kifejezetten bunkó. Nagyon elszomorító hogy ide jutottunk..:-( Más is tapasztalja ezt?

szept. 7. 18:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mi is elég gyakran tapasztaljuk.
szept. 7. 18:19
 2/20 Fragments of Fantasy ***** válasza:
100%

Tapasztalok jót, és tapasztalok rosszat is. A való életben sokkal kevésbé szembetűnő számomra, mint például itt vagy bárhol máshol az internet bugyraiban. Nyilván én is találkozom parasztokkal akik tolakodnak vagy ott hagyják a hűtőpúlt előt a bevásárló kocsit vagy elállják az egész sort, de igazából számomra ezek annyira jelentéktelen dolgok, hogy elengedem őket.

Viszont az internetes oldalak, fórumok ahol vannak közösségek ott sajnos tapasztalom azt, hogym ilyen gonoszak és milyen szinten kritikusak tudnak lenni. Kb némelyik úgy viselkedik, mint egy midig merev karót nyelt kommunista elvtárs. Szörnyű..

Néha itt is olvasom a válaszokat a felnőtt párkapcsolatokban és igazából csak eszembe jut, hogyha ez a valóság akkor inkább maradok egyedül. De ugyen ez szokott lenni a szexuális kategóriába is, hogy meglátok sok-sok választ és azt gondolom, hogy áldom az eszem, hogy én nem vagyok ilyen. Félre értés végett egyáltalán nem vagyok prűd, meg bármi hangzatos divatos elnevezéssel illethető minde hiábtól mentes lény.

Visszatérve az utcán én általában azt szoktam tapasztalni, hogy kedvessek. Legalábbis velem. Sokkal több a pozitív, mint a negatív tapasztalatom.

szept. 7. 18:19
 3/20 anonim ***** válasza:
19%
#2: gondolom, elsősorban azért kedvesek veled, mert egy viszonylag jó megjelenésű fiatal nő vagy, ugye?
szept. 7. 18:21
 4/20 Fragments of Fantasy ***** válasza:
100%

Átlagos megjelenésű, annyira már nem fiatal férfi vagyok.

Kettes voltam.

szept. 7. 18:25
 5/20 A kérdező kommentje:

Biztos sok múlik az adott szűkebb környezet minőségén is,de az biztos hogy egy random lidl-be pl. elképesztő állapotok tudnak uralkodni..Vannak kivételek is,amik jó érzéssel töltik el az embert,de sajnos ebből van sokkal kevesebb..nagyon sok ismerős,barát ment ki külföldre,mert már nem bírták tovább ezt a fajta nyomást.Kint is nehéz az élet,de mindenki azt mondta eddig,hogy nyugodtan élhet,és ezért megéri... Bennem is egyre jobban érlelődik ez a dolog,mert lassan már nincs olyan nap,és helyzet,mikor nem azt érzi az ember,hogy itt meg kell alkudnia,be kell fognia,és tűrnie kell..

:-(

szept. 7. 18:25
 6/20 anonim ***** válasza:
0%
Én azok közé tartozom, akiknek a tapasztalataidat köszönheted. Bunkó vagyok, mert így esik jól. Ha nem tetszik, nyugodtan húzz külföldre.
szept. 7. 18:39
 7/20 Antiszociális lény ***** válasza:
83%

Milyen Viktor segget nyalni? Imádod?

szept. 7. 18:43
 8/20 A kérdező kommentje:
Hagyjad hetes,egy bizonyos szint fölött nem megyünk egy bizonyos szint alá. :-)
szept. 7. 18:47
 9/20 anonim ***** válasza:
35%
Sajnálom ha bunkó vagyok. Sajnos sok bennem a szomorúság,frusztraltsag és néha rosszkor jön ki🥺
szept. 7. 18:47
 10/20 anonim ***** válasza:
26%
Kérdező, akkor ne a Gyakorira gyere hisztizni, mert itt olyan bizonyos szint alatti bunkók vannak, mint én. Intézed már a repülőjegyet?
szept. 7. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!