Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Magamnál woke-abb emberekkel...

Magamnál woke-abb emberekkel szeretnék ismerkedni, hogy lehetne ennek jól nekikezdeni?

Figyelt kérdés
szept. 7. 09:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ahogyan leírod ezt az egészet, nehezen hiszem el, hogy nem csak trollkodsz. Gyúnyolódókból meg így is van elég.
szept. 7. 09:37
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem trollkodás. A kívánság alapja az, hogy egyszer már megtörtént és azóta se írta felül semmi ennek a kapcsolatnak a nagyságát. Magam is haladónak tartom magam, de fölfelé szeretnék választani, olyan emberekkel akarom magam körülvenni, akik előbbrevisznek, akiktől több leszek, tudok fejlődni. Időnként bejön egy-egy új ilyen ember az életembe, de szorosabb kapcsolat velük se alakul ki, szerintem azért, mert nekik megvan a saját, kielégítő társaságuk. Mintha nem találnám meg a hozzám való embereket, kicsit légüres térben vagyok évek óta, valahová én nem vagyok elég, mások nekem nem elegek. Köszi, ha tudtok építő javaslatokkal szolgálni.
szept. 7. 10:09
 3/11 anonim ***** válasza:

Inkább egy woke ellenes kéne neked. A hétköznapi életetek az valószínű tele lenne vitával, de a szex az valami nagyon durván erőteljes és intenzív lenne :D

Mellesleg nem mindig azokkal jó ismerkedni, akik mindenben olyanok mint te. Ez a hozzáállás buborékba tudja zárni az embert, ami torzult világképhez vezet. Aztán jönnek a meglepetések. És ezt most nem leszólásból írom, hanem saját tapasztalatom.

szept. 7. 12:03
 4/11 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy szerinted nem jó olyanokkal ismerkedni, akik olyanok, mint én. Én erre vágyom, nekem eddig az nem jött be, akik mások, mint én.

Én mint viszonylag haladó ember, álljak le olyanokkal beszélgetni, akik szerint a nő helye a konyhában van? Vagy én, mint aki viszonylag tanult, nem káromkodom stb., olyanokkal, akiknek kilóg a kapanyél a szájából, vagy nem ismerik az alapvető szájhigiénét?

szept. 7. 12:24
 5/11 anonim ***** válasza:
Primitívekkel ne is állj le, az senkinek nem lenne jó. De azért azt nem lenne rossz meglátni, hogy pl a woke ellenzők között is vannak nagyon intelligens emberek. És most még csak nem is az összeférhetetlen ellentétekre gondoltam, pl olyat én se várnék el hogy egy liberális baloldali az összeálljon egy mondjuk bigott, jobboldali vallásos emberrel. De pl mit szólnál ahhoz, ha azt mondanám a liberális baloldali intelligens emberek között is egyre többnek van elege a wokehoz hasonló irányokból? Így már érdekesebb a képlet? És még mindig nem leszólásnak vagy főleg nem beszólásnak tartom, csak sziplán látószög tágításnak.
szept. 7. 12:35
 6/11 A kérdező kommentje:

Jó, köszi, hogy megpróbálok szélesíteni a látóköröm.

Hogy tudnék nálam woke-abb embereket megismerni? Köszi, ha valaki segít ebben.

szept. 7. 13:21
 7/11 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen, egy próbát mindig megér :)

Hát talán úgy, hogy olyan fórumokat keresel, ahol woke eszmék terjengenek, aktuális cancelelni való dolgokat beszélnek ki és terveznek meg, és hasonló. Tehát ahol célzottan ez a közeg van jelen. De ha már a gyakori, azzal is próbálkozhatsz hogy kiírsz valami nagyon olyan kérdést, aztán a kommentekben láthatod ha valaki még nálad is woke-abb. Aztán beszélgetni kezdhettek. Ki tudja, talán pont ez a kérdés is ide csal ilyet.

szept. 7. 14:16
 8/11 anonim ***** válasza:
És te mit tudnál nyújtani annak a "te értékrended szerint, nálad mindenben jobb embernek", amiért neki érdemes lenne veled ismerkedni/barátkozni vagy nevezzük bárminek?
szept. 7. 15:02
 9/11 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy én nyújtanék neki annyit, amennyit ő szeretne kapni, majd ő eldönti.
szept. 7. 18:49
 10/11 anonim ***** válasza:
#9: Tehát elképzelésed sincs:) Nincs ezzel baj, csak akkor be kell látni, hogy nehéz lesz egyoldalú előnyökért cserébe barátságot kialakítani
szept. 7. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!